Lesauto Testdag 2015 op 15 september bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld

De Lesauto Testdag 2015 vindt op dinsdag 15 september plaats op een bijzondere nieuwe locatie: Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Het buitenterrein van het jaarlijkse rijschoolevenement is deze keer een prachtig landgoed, omringd door park en bossen. In het bijzondere monumentale kasteel is de jaarlijkse Rijschoolbeurs.

In het kasteel worden diverse workshops rond actuele rijschool-onderwerpen aangeboden. De inschrijving voor deze gratis en compleet verzorgde dag voor de rijschoolbranche start binnenkort op VerkeersPro.nl.

Kasteel De Schaffelaar

Bekijk alvast enkele foto’s van deze fantastische evenementenlocatie:

Kasteel De Schaffelaar, Lesauto Testdag 2015 Lesauto’s testen

Tijdens de vierde editie van hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche stellen verschillende autofabrikanten hun nieuwste modellen beschikbaar. Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen deze testen op de geschiktheid als lesauto.

Het belooft ook dit jaar weer een leuke, actieve dag met een vol programma te worden. De locatie van de Lesauto Testdag is het bijzondere Kasteel De Schaffelaar, centraal gelegen in Nederland. Het is een prachtig monumentaal kasteel op een groot landgoed met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horecavoorzieningen.

Inschrijving

De inschrijving voor de Lesauto Testdag 2015 start binnenkort op VerkeersPro.nl.

Houd dinsdag 15 september vrij in uw agenda!

Alvast bedankt voor uw komst.

Met vriendelijke groet,

Het team van VerkeersPro.nl

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Lesauto Testdag 2015 op 15 september bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld”

Hans Verheij|12.09.15|14:20

AutoRijschoolVerheij deelname Lesauto Testdag 2015

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.