Drie gewilde Renaults aanwezig op Lesauto Testdag (video)

Renault gaf de aanwezigen op de Lesauto Testdag 2015 meer dan voldoende mogelijkheden met hun aanwezige modellen. Rijschoolhouders en rijinstructeurs uit het hele land konden zowel de Captur, de Clio als de Zoe uitproberen als mogelijke lesauto. “Overzichtelijk is hij, en ook lekker ruim van binnen. Dus je kunt ook gemakkelijk meerijden als je een examen hebt.”

Bekijk hieronder de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Drie gewilde Renaults aanwezig op Lesauto Testdag (video) | RijschoolPro

Drie gewilde Renaults aanwezig op Lesauto Testdag (video)

Renault gaf de aanwezigen op de Lesauto Testdag 2015 meer dan voldoende mogelijkheden met hun aanwezige modellen. Rijschoolhouders en rijinstructeurs uit het hele land konden zowel de Captur, de Clio als de Zoe uitproberen als mogelijke lesauto. “Overzichtelijk is hij, en ook lekker ruim van binnen. Dus je kunt ook gemakkelijk meerijden als je een examen hebt.”

Bekijk hieronder de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.