Mazda prominent aanwezig op Lesauto Testdag (video)

Om Mazda kon je eigenlijk niet heen lopen tijdens de Lesauto Testdag 2015.¬†Rijschoolhouders en instructeurs konden deze dag in Barneveld met de Mazda 2 en Mazda CX3 naar hartelust testritten maken. Dat beviel prima, zo blijkt uit de reacties van de rijinstructeurs. “Hij zit lekker, stuurt lekker en schakelt prettig met korte slaagjes. Dat is ook erg fijn voor in de binnenstad.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mazda prominent aanwezig op Lesauto Testdag (video) | RijschoolPro

Mazda prominent aanwezig op Lesauto Testdag (video)

Om Mazda kon je eigenlijk niet heen lopen tijdens de Lesauto Testdag 2015.¬†Rijschoolhouders en instructeurs konden deze dag in Barneveld met de Mazda 2 en Mazda CX3 naar hartelust testritten maken. Dat beviel prima, zo blijkt uit de reacties van de rijinstructeurs. “Hij zit lekker, stuurt lekker en schakelt prettig met korte slaagjes. Dat is ook erg fijn voor in de binnenstad.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.