Ruime vertegenwoordiging Toyota op Lesauto Testdag (video)

Toyota was bovengemiddeld vertegenwoordigd tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs probeerden deze dag in Barneveld massaal de Auris, Auris Touring Sports en Yaris uit als mogelijke lesauto. Als lesauto zou het alles behalve een slechte keus zijn, zo blijkt uit de reacties. “Een hele fijne auto om in te rijden, ontzettend mooi zicht rondom, heel rustig van binnen en ook nog eens heel overzichtelijk.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruime vertegenwoordiging Toyota op Lesauto Testdag (video) | RijschoolPro

Ruime vertegenwoordiging Toyota op Lesauto Testdag (video)

Toyota was bovengemiddeld vertegenwoordigd tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs probeerden deze dag in Barneveld massaal de Auris, Auris Touring Sports en Yaris uit als mogelijke lesauto. Als lesauto zou het alles behalve een slechte keus zijn, zo blijkt uit de reacties. “Een hele fijne auto om in te rijden, ontzettend mooi zicht rondom, heel rustig van binnen en ook nog eens heel overzichtelijk.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.