OrangeGas pakt uit met groengas op Lesauto Testdag (video)

OrangeGas viel op met verschillende automodellen tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs konden deze dag in Barneveld allerlei testritten maken, waaronder in auto’s met het zuinige groengas. Van het andere type brandstof merk je niets, zo blijkt uit de reacties van de rijinstructeurs. “Het was gewoon een heel lekkere rit. En aardgas gaat je ook wel in je portemonnee schelen dadelijk.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OrangeGas pakt uit met groengas op Lesauto Testdag (video) | RijschoolPro

OrangeGas pakt uit met groengas op Lesauto Testdag (video)

OrangeGas viel op met verschillende automodellen tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs konden deze dag in Barneveld allerlei testritten maken, waaronder in auto’s met het zuinige groengas. Van het andere type brandstof merk je niets, zo blijkt uit de reacties van de rijinstructeurs. “Het was gewoon een heel lekkere rit. En aardgas gaat je ook wel in je portemonnee schelen dadelijk.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.