volkswagen, auto

Beste score voor Volkswagen Golf op Lesauto Testdag (video)

gebruikt

De Volkswagen Polo en Golf hadden over aandacht niet te klagen tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs probeerden deze dag in Barneveld massaal de twee modellen uit. De evaluaties van de Golf waren dermate positief dat deze auto verkozen werd tot Lesauto van het Jaar 2016. “Mooi afgewerkt, mooi rustig, makkelijk te bedienen en ook vanuit de passagiersstoel voldoende zicht op het instrumentarium. Dat is belangrijk voor een lesauto.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beste score voor Volkswagen Golf op Lesauto Testdag (video) | RijschoolPro
volkswagen, auto

Beste score voor Volkswagen Golf op Lesauto Testdag (video)

gebruikt

De Volkswagen Polo en Golf hadden over aandacht niet te klagen tijdens de Lesauto Testdag 2015. Rijschoolhouders en instructeurs probeerden deze dag in Barneveld massaal de twee modellen uit. De evaluaties van de Golf waren dermate positief dat deze auto verkozen werd tot Lesauto van het Jaar 2016. “Mooi afgewerkt, mooi rustig, makkelijk te bedienen en ook vanuit de passagiersstoel voldoende zicht op het instrumentarium. Dat is belangrijk voor een lesauto.”

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.