Jubileumeditie Lesauto Testdag 12 september op vliegbasis Soesterberg

NMM

De vijfde editie van de Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats op maandag 12 september op een spectaculaire locatie. Het jaarlijkse evenement voor de gehele rijschoolbranche verhuist naar het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Dit jaar vindt het BOVAG Rijscholen-jaarcongres in de ochtend van de Lesauto Testdag plaats.

Tijdens de Lesauto Testdag komen zo’n 1000 rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de verschillende informatieve workshops én voor het testen van vele potentiële lesauto’s. De organisatie is in handen van VerkeersPro.

Fraai verhard terrein

De Lesauto Testdag was in 2015 een erg nuttige en leerzame dag, zo bleek uit de evaluatie onder alle aanwezigen. De tientallen exposanten op de Rijschoolbeurs verzorgden relevante informatie, de workshops gaven een mooi inkijkje in de toekomst van de rijschool en de ruim tachtig aanwezige lesauto’s werden gebruikt voor bijna 500 testritten. Ook de gratis verzorging van het evenement werd bestempeld als een pluspunt.

Vliegbasis Soesterberg biedt nog meer. Een beursruimte van ruim 500 vierkante meter en een grote, fraaie start- en landingsbaan waardoor het overzicht op de te testen lesauto’s ideaal zal zijn. Het brede uitzicht op de mooie omgeving is een extraatje op deze geheel verzorgde dag.

BOVAG-congres

Het jaarlijkse congres voor BOVAG-rijscholen wordt dit jaar parallel aan de Lesauto Testdag gehouden in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. BOVAG zorgt op 12 september ook voor een stukje inhoud, namelijk een interessante sessie voor zowel leden als niet-leden.

Het gebruikelijke jaarcongres van BOVAG Rijscholen, dat doorgaans in mei plaatsvindt, komt dit jaar dus te vervallen. In de plaats daarvan organiseert BOVAG alternatieve ledenbijeenkomsten.

Inschrijven

Deelname aan de Lesauto Testdag op maandag 12 september is net als altijd volledig gratis. Omstreeks april zullen we de mogelijkheden om in te schrijven publiceren. Bekijk ondertussen de website van de Lesauto Testdag voor meer informatie over het evenement en laat via Facebook alvast weten dat je komt!

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jubileumeditie Lesauto Testdag 12 september op vliegbasis Soesterberg | RijschoolPro

Jubileumeditie Lesauto Testdag 12 september op vliegbasis Soesterberg

NMM

De vijfde editie van de Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats op maandag 12 september op een spectaculaire locatie. Het jaarlijkse evenement voor de gehele rijschoolbranche verhuist naar het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Dit jaar vindt het BOVAG Rijscholen-jaarcongres in de ochtend van de Lesauto Testdag plaats.

Tijdens de Lesauto Testdag komen zo’n 1000 rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de verschillende informatieve workshops én voor het testen van vele potentiële lesauto’s. De organisatie is in handen van VerkeersPro.

Fraai verhard terrein

De Lesauto Testdag was in 2015 een erg nuttige en leerzame dag, zo bleek uit de evaluatie onder alle aanwezigen. De tientallen exposanten op de Rijschoolbeurs verzorgden relevante informatie, de workshops gaven een mooi inkijkje in de toekomst van de rijschool en de ruim tachtig aanwezige lesauto’s werden gebruikt voor bijna 500 testritten. Ook de gratis verzorging van het evenement werd bestempeld als een pluspunt.

Vliegbasis Soesterberg biedt nog meer. Een beursruimte van ruim 500 vierkante meter en een grote, fraaie start- en landingsbaan waardoor het overzicht op de te testen lesauto’s ideaal zal zijn. Het brede uitzicht op de mooie omgeving is een extraatje op deze geheel verzorgde dag.

BOVAG-congres

Het jaarlijkse congres voor BOVAG-rijscholen wordt dit jaar parallel aan de Lesauto Testdag gehouden in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. BOVAG zorgt op 12 september ook voor een stukje inhoud, namelijk een interessante sessie voor zowel leden als niet-leden.

Het gebruikelijke jaarcongres van BOVAG Rijscholen, dat doorgaans in mei plaatsvindt, komt dit jaar dus te vervallen. In de plaats daarvan organiseert BOVAG alternatieve ledenbijeenkomsten.

Inschrijven

Deelname aan de Lesauto Testdag op maandag 12 september is net als altijd volledig gratis. Omstreeks april zullen we de mogelijkheden om in te schrijven publiceren. Bekijk ondertussen de website van de Lesauto Testdag voor meer informatie over het evenement en laat via Facebook alvast weten dat je komt!

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.