12 auto- en motormerken bevestigd voor Lesauto Testdag

Maar liefst 12 auto- en motormerken hebben zich nu al officieel ingeschreven voor de Lesauto Testdag. Dit brede aanbod aan potentiële lesvoertuigen staat tijdens deze landelijke netwerkdag voor de rijschoolbranche klaar vrijblijvend te testen.

De Lesauto Testdag is dit jaar op maandag 12 september op een geheel nieuwe locatie: het Nationaal Militair Museum bij voormalig Vliegbasis Soesterberg. Registreren voor het evenement is kosteloos en kan via de website.

Tientallen modellen

Onderstaande merken hebben hun aanwezigheid voor de Lesauto Testdag al bevestigd. Zij zullen allen één of meerdere modellen beschikbaar stellen voor rijinstructeurs om uit te testen als lesauto. Na afloop mogen instructeurs hun mening geven over alle facetten die het voertuig te bieden heeft als leswagen of motor.

automerken, lesauto testdag

Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat dit jaar zijn vijfde editie kent, gaat het niet alleen om het testen van auto’s. Op de rijschoolbeurs tonen tientallen bedrijven uit de branche hun innovaties, en tijdens de informatieve workshops is het mogelijk om mee te praten over ontwikkelingen in rijschoolland. Zo worden er dit jaar tips en tricks gegeven voor zzp’ers en kan iedereen meepraten met de branchevoorzitters van FAM, BOVAG en VRB.

latd banner

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

12 auto- en motormerken bevestigd voor Lesauto Testdag | RijschoolPro

12 auto- en motormerken bevestigd voor Lesauto Testdag

Maar liefst 12 auto- en motormerken hebben zich nu al officieel ingeschreven voor de Lesauto Testdag. Dit brede aanbod aan potentiële lesvoertuigen staat tijdens deze landelijke netwerkdag voor de rijschoolbranche klaar vrijblijvend te testen.

De Lesauto Testdag is dit jaar op maandag 12 september op een geheel nieuwe locatie: het Nationaal Militair Museum bij voormalig Vliegbasis Soesterberg. Registreren voor het evenement is kosteloos en kan via de website.

Tientallen modellen

Onderstaande merken hebben hun aanwezigheid voor de Lesauto Testdag al bevestigd. Zij zullen allen één of meerdere modellen beschikbaar stellen voor rijinstructeurs om uit te testen als lesauto. Na afloop mogen instructeurs hun mening geven over alle facetten die het voertuig te bieden heeft als leswagen of motor.

automerken, lesauto testdag

Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat dit jaar zijn vijfde editie kent, gaat het niet alleen om het testen van auto’s. Op de rijschoolbeurs tonen tientallen bedrijven uit de branche hun innovaties, en tijdens de informatieve workshops is het mogelijk om mee te praten over ontwikkelingen in rijschoolland. Zo worden er dit jaar tips en tricks gegeven voor zzp’ers en kan iedereen meepraten met de branchevoorzitters van FAM, BOVAG en VRB.

latd banner

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.