Al 500 bezoekers aangemeld voor vernieuwde Lesauto Testdag

Het loopt dit jaar ongelooflijk hard met de aanmeldingen voor de Lesauto Testdag. Nu al hebben 500 rijschoolhouders en rijinstructeurs uit heel Nederland zich geregistreerd voor hét rijschoolevenement van het jaar. Een nieuwe locatie en veel nieuwe onderdelen maken de vijfde editie van de Lesauto Testdag er één waar je bij wil zijn.

De Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats op maandag 12 september in en om het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg in Soest. Het wordt georganiseerd door VerkeersPro. Registreren doe je in een handomdraai en is kosteloos.

Vernieuwd programma

Na de drukbezochte en geslaagde editie van 2015 heeft de organisatie meerdere vernieuwingen aan de Lesauto Testdag toegevoegd. De meest in het oog springende is ongetwijfeld de locatie. Het Nationaal Militair Museum biedt voor de Rijschoolbeurs een heel open en overzichtelijke ruimte. Ook de aansluiting met de workshopruimtes en te testen auto’s is hier optimaal.

Op de website van de Lesauto Testdag vind je nog veel meer informatie over dit bijzondere pand en de fraaie omgeving, die een extraatje bieden voor jou als bezoeker op 12 september.

Ontspannen dag

De Lesauto Testdag is een dagje uit. Natuurlijk vindt u veel informatie die nuttig is voor de rijschool en het dagelijkse werk, maar het is ook zeker een moment om honderden collega’s uit de branche te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daar zal dan ook alle ruimte en gelegenheid voor zijn.

De dag is goed gevuld. BOVAG-leden kunnen aansluiten bij het eigen BOVAG Congres, er zijn meerdere informatieve workshops, tientallen exposanten op de beurs en heel veel verschillende auto’s en motoren te testen op het buitenterrein. Het parcours waarop je met verschillende voertuigen je bijzondere verrichtingen kunt laten zien, is een ontspannen en lekker luchtig extraatje. Of misschien eindelijk eens een rijsimulator uitproberen? Het kan!

Ook komen? Je bent van harte welkom! Registreer je vandaag nog voor de Lesauto Testdag. Deze is gratis en geheel verzorgd. 

Onderwerpen:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Al 500 bezoekers aangemeld voor vernieuwde Lesauto Testdag | RijschoolPro

Al 500 bezoekers aangemeld voor vernieuwde Lesauto Testdag

Het loopt dit jaar ongelooflijk hard met de aanmeldingen voor de Lesauto Testdag. Nu al hebben 500 rijschoolhouders en rijinstructeurs uit heel Nederland zich geregistreerd voor hét rijschoolevenement van het jaar. Een nieuwe locatie en veel nieuwe onderdelen maken de vijfde editie van de Lesauto Testdag er één waar je bij wil zijn.

De Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats op maandag 12 september in en om het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg in Soest. Het wordt georganiseerd door VerkeersPro. Registreren doe je in een handomdraai en is kosteloos.

Vernieuwd programma

Na de drukbezochte en geslaagde editie van 2015 heeft de organisatie meerdere vernieuwingen aan de Lesauto Testdag toegevoegd. De meest in het oog springende is ongetwijfeld de locatie. Het Nationaal Militair Museum biedt voor de Rijschoolbeurs een heel open en overzichtelijke ruimte. Ook de aansluiting met de workshopruimtes en te testen auto’s is hier optimaal.

Op de website van de Lesauto Testdag vind je nog veel meer informatie over dit bijzondere pand en de fraaie omgeving, die een extraatje bieden voor jou als bezoeker op 12 september.

Ontspannen dag

De Lesauto Testdag is een dagje uit. Natuurlijk vindt u veel informatie die nuttig is voor de rijschool en het dagelijkse werk, maar het is ook zeker een moment om honderden collega’s uit de branche te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daar zal dan ook alle ruimte en gelegenheid voor zijn.

De dag is goed gevuld. BOVAG-leden kunnen aansluiten bij het eigen BOVAG Congres, er zijn meerdere informatieve workshops, tientallen exposanten op de beurs en heel veel verschillende auto’s en motoren te testen op het buitenterrein. Het parcours waarop je met verschillende voertuigen je bijzondere verrichtingen kunt laten zien, is een ontspannen en lekker luchtig extraatje. Of misschien eindelijk eens een rijsimulator uitproberen? Het kan!

Ook komen? Je bent van harte welkom! Registreer je vandaag nog voor de Lesauto Testdag. Deze is gratis en geheel verzorgd. 

Onderwerpen:

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.