Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017?

Tijdens de Lesauto Testdag op maandag 12 september wordt voor het eerst de wedstrijd ‘Rijinstructeur van het Jaar’ georganiseerd. Hierbij leggen de deelnemende rijinstructeurs diverse bijzondere verrichtingen op een parcours af. Een deskundige jury zal beoordelen hoe zij dit hebben gedaan. De rijinstructeur met de hoogste score mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar 2017’ noemen.

Zowel voor de categorie C1E als voor de categorie B zal een parcours worden uitgezet waarin twee bijzondere verrichtingen kunnen worden uitgevoerd. Voor de categorie C1E zullen de deelnemers het recht achteruitrijden en achteruit rijden in/naar een denkbeeldige garage moeten uitvoeren. Voor de categorie B is de keuze gevallen op de bocht achteruit en het achteruit in file parkeren.

De jury zal ten behoeve van de beoordeling van de verrichtingen een beoordelingsformulier maken. De beoordelingsaspecten die worden opgenomen zijn:

  • Bediening voertuig
  • Snelheid
  • Kijkgedrag
  • Uitvoering

Bezoekers van de Lesauto Testdag die aan de wedstrijd mee willen doen, kunnen zich melden bij het parcours. De wedstrijd begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Om 16:30 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Hij of zij mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar 2017′ noemen en zal ook een leuke prijs ontvangen.

Lesautolease.nl stelt de lesauto’s ter beschikking. Er kan worden gereden met zowel B-voertuigen als een C1E.

FiatC1E

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017?”

Youran van Ark|03.09.16|12:07

Jammer dat ik er niet bij ben. Die titel was voor mij geweest!

Rij School|03.09.16|15:27

Dat is inderdaad jammer Youran ;-)
Maar misschien is het een idee om hier Rijinstructeurs met motivatie te nomineren voor deze titel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017? | RijschoolPro

Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017?

Tijdens de Lesauto Testdag op maandag 12 september wordt voor het eerst de wedstrijd ‘Rijinstructeur van het Jaar’ georganiseerd. Hierbij leggen de deelnemende rijinstructeurs diverse bijzondere verrichtingen op een parcours af. Een deskundige jury zal beoordelen hoe zij dit hebben gedaan. De rijinstructeur met de hoogste score mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar 2017’ noemen.

Zowel voor de categorie C1E als voor de categorie B zal een parcours worden uitgezet waarin twee bijzondere verrichtingen kunnen worden uitgevoerd. Voor de categorie C1E zullen de deelnemers het recht achteruitrijden en achteruit rijden in/naar een denkbeeldige garage moeten uitvoeren. Voor de categorie B is de keuze gevallen op de bocht achteruit en het achteruit in file parkeren.

De jury zal ten behoeve van de beoordeling van de verrichtingen een beoordelingsformulier maken. De beoordelingsaspecten die worden opgenomen zijn:

  • Bediening voertuig
  • Snelheid
  • Kijkgedrag
  • Uitvoering

Bezoekers van de Lesauto Testdag die aan de wedstrijd mee willen doen, kunnen zich melden bij het parcours. De wedstrijd begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Om 16:30 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Hij of zij mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar 2017′ noemen en zal ook een leuke prijs ontvangen.

Lesautolease.nl stelt de lesauto’s ter beschikking. Er kan worden gereden met zowel B-voertuigen als een C1E.

FiatC1E

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017?”

Youran van Ark|03.09.16|12:07

Jammer dat ik er niet bij ben. Die titel was voor mij geweest!

Rij School|03.09.16|15:27

Dat is inderdaad jammer Youran ;-)
Maar misschien is het een idee om hier Rijinstructeurs met motivatie te nomineren voor deze titel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.