Lesauto Testdag 2016 sfeervideo

Sfeervideo van de Lesauto Testdag 2016

De vijfde editie van de Lesauto Testdag was maandag druk bezocht met zo’n negenhonderd bezoekers. Rijschoolhouders konden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest de gehele dag testritten afleggen met diverse automodellen. Er was de jaarlijkse verkiezing voor de Lesauto van het Jaar en voor de eerste keer werd er ook een Rijinstructeur van het Jaar gekozen. Daarnaast konden bezoekers de rijschoolbeurs bezoeken en workshops bijwonen.

Bekijk hier de sfeervideo:

Auteur: Marieke Van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van RijschoolPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sfeervideo van de Lesauto Testdag 2016 | RijschoolPro
Lesauto Testdag 2016 sfeervideo

Sfeervideo van de Lesauto Testdag 2016

De vijfde editie van de Lesauto Testdag was maandag druk bezocht met zo’n negenhonderd bezoekers. Rijschoolhouders konden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest de gehele dag testritten afleggen met diverse automodellen. Er was de jaarlijkse verkiezing voor de Lesauto van het Jaar en voor de eerste keer werd er ook een Rijinstructeur van het Jaar gekozen. Daarnaast konden bezoekers de rijschoolbeurs bezoeken en workshops bijwonen.

Bekijk hier de sfeervideo:

Auteur: Marieke Van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van RijschoolPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.