Lesauto testdag

Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

De zesde editie van de Lesauto Testdag vindt plaats op maandag 18 september 2017. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche wordt opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Tijdens de Lesauto Testdag komen jaarlijks zo’n duizend rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de workshops én voor het testen van potentiële lesauto’s.

Het thema van de Lesauto Testdag 2017 is ‘de rijschool van de toekomst’. Het aantal rijlessen neemt weer toe, maar bestaat het zelfstandig autorijden straks nog wel? Moeten leerlingen voorbereid worden op autonoom rijden of het elektrisch rijden? Waar moeten rijscholen op insteken? Digitale opleidingen, autonoom rijden, elektrisch rijden of aanvullende diensten? Rijscholen moeten innoveren, maar hoe doen ze dat? Op de Lesauto Testdag 2017 gaan rijscholen hierover met elkaar in gesprek via workshops en op de rijschoolbeurs.

Rijschoolbeurs en workshops

De Rijschoolbeurs staat tijdens de Lesauto Testdag centraal. Vrijwel alle toeleveranciers uit de rijschoolbranche zijn aanwezig om hun nieuwste innovaties te tonen aan de rijschoolbranche. De vakbeurs wordt jaarlijks door ruim duizend rijschoolhouders bezocht.

Tijdens de Lesauto Testdag 2017 vinden er diverse interessante workshops plaats waarin de rijschoolbranche centraal staat. De meest relevante ontwikkelingen worden behandeld door vooraanstaande sprekers. Houd de website in de gaten voor een overzicht van het programma.

Lesauto van het Jaar

Op de Lesauto Testdag zijn tientallen automerken aanwezig die hun modellen beschikbaar stellen voor de rijschoolbranche om direct uit te proberen. Rijinstructeurs kunnen diverse testritten maken met de aanwezige voertuigen. Aan het einde van iedere testrit wordt een beoordelingsformulier ingevuld. Het automodel dat het hoogst wordt beoordeeld door de rijschoolbranche mag zich Lesauto van het Jaar 2018 noemen.

Reserveer dus maandag 18 september alvast in je agenda!

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017 | RijschoolPro
Lesauto testdag

Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

De zesde editie van de Lesauto Testdag vindt plaats op maandag 18 september 2017. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche wordt opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Tijdens de Lesauto Testdag komen jaarlijks zo’n duizend rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de workshops én voor het testen van potentiële lesauto’s.

Het thema van de Lesauto Testdag 2017 is ‘de rijschool van de toekomst’. Het aantal rijlessen neemt weer toe, maar bestaat het zelfstandig autorijden straks nog wel? Moeten leerlingen voorbereid worden op autonoom rijden of het elektrisch rijden? Waar moeten rijscholen op insteken? Digitale opleidingen, autonoom rijden, elektrisch rijden of aanvullende diensten? Rijscholen moeten innoveren, maar hoe doen ze dat? Op de Lesauto Testdag 2017 gaan rijscholen hierover met elkaar in gesprek via workshops en op de rijschoolbeurs.

Rijschoolbeurs en workshops

De Rijschoolbeurs staat tijdens de Lesauto Testdag centraal. Vrijwel alle toeleveranciers uit de rijschoolbranche zijn aanwezig om hun nieuwste innovaties te tonen aan de rijschoolbranche. De vakbeurs wordt jaarlijks door ruim duizend rijschoolhouders bezocht.

Tijdens de Lesauto Testdag 2017 vinden er diverse interessante workshops plaats waarin de rijschoolbranche centraal staat. De meest relevante ontwikkelingen worden behandeld door vooraanstaande sprekers. Houd de website in de gaten voor een overzicht van het programma.

Lesauto van het Jaar

Op de Lesauto Testdag zijn tientallen automerken aanwezig die hun modellen beschikbaar stellen voor de rijschoolbranche om direct uit te proberen. Rijinstructeurs kunnen diverse testritten maken met de aanwezige voertuigen. Aan het einde van iedere testrit wordt een beoordelingsformulier ingevuld. Het automodel dat het hoogst wordt beoordeeld door de rijschoolbranche mag zich Lesauto van het Jaar 2018 noemen.

Reserveer dus maandag 18 september alvast in je agenda!

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.