Felix Cohen van VVN. Foto: Veilig Verkeer Nederland

Directeur Veilig Verkeer Nederland vertrekt

Felix Cohen vertrekt per 1 januari 2018 als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Hij draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Het bestuur start de procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur.

Volgens woordvoerder Rob Stomphorst heeft Cohen zijn taken bij VVN volbracht en is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds zijn aantreden in 2015 heeft Cohen zich onder meer gericht op innovatie binnen VVN. Als gevolg hiervan is er een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie.

De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT. Daarnaast is de VVN Academy in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

VVN op de kaart gezet

Liesbeth Spies, voorzitter van VVN: “We zijn Felix dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Hij heeft Veilig Verkeer Nederland in de politiek, in de media en bij allerlei stakeholders, zoals de ANWB, SWOV en de VNG, weer op de kaart gezet. Ook heeft een groeiend aantal partners uit het bedrijfsleven zich aan Veilig Verkeer Nederland verbonden. We wensen Felix veel succes voor de toekomst.”

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Directeur Veilig Verkeer Nederland vertrekt | RijschoolPro
Felix Cohen van VVN. Foto: Veilig Verkeer Nederland

Directeur Veilig Verkeer Nederland vertrekt

Felix Cohen vertrekt per 1 januari 2018 als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Hij draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Het bestuur start de procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur.

Volgens woordvoerder Rob Stomphorst heeft Cohen zijn taken bij VVN volbracht en is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds zijn aantreden in 2015 heeft Cohen zich onder meer gericht op innovatie binnen VVN. Als gevolg hiervan is er een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie.

De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT. Daarnaast is de VVN Academy in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

VVN op de kaart gezet

Liesbeth Spies, voorzitter van VVN: “We zijn Felix dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Hij heeft Veilig Verkeer Nederland in de politiek, in de media en bij allerlei stakeholders, zoals de ANWB, SWOV en de VNG, weer op de kaart gezet. Ook heeft een groeiend aantal partners uit het bedrijfsleven zich aan Veilig Verkeer Nederland verbonden. We wensen Felix veel succes voor de toekomst.”

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.