CBR opent nieuw examencentrum in Zoetermeer

Examenkandidaten voor de praktijkexamens auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen kunnen vanaf mei 2018 bij de nieuwe locatie van het CBR in Zoetermeer terecht. Het gaat om een kantoorpand aan de Zilverstraat. Momenteel vinden er nog verbouwingswerkzaamheden plaats. De exacte openingsdatum volgt binnenkort.

Het nieuwe examencentrum moet de vestiging in Rijswijk ontlasten. Deze locatie is momenteel de grootste in heel Nederland. Jaarlijks worden hier zo’n 35.000 praktijkexamens voor verschillende categorieën afgenomen. De vestiging in Zoetermeer zal ongeveer een kwart van deze examens overnemen.

Wachttijd Rijswijk

De wachttijd voor het eerste praktijkexamen voor het autorijbewijs is van 11 tot 16 december acht weken in Rijswijk. Voor het herexamen bedraagt de wachttijd momenteel zes weken.

De nieuwe locatie ligt op een industrieterrein, op 16 kilometer afstand van het examencentrum in Rijswijk. Met de komst van het examencentrum aan de Zilverstraat in Zoetermeer komt het totaal aantal locaties waar praktijkexamens worden afgenomen van het CBR op 54.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR opent nieuw examencentrum in Zoetermeer | RijschoolPro

CBR opent nieuw examencentrum in Zoetermeer

Examenkandidaten voor de praktijkexamens auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen kunnen vanaf mei 2018 bij de nieuwe locatie van het CBR in Zoetermeer terecht. Het gaat om een kantoorpand aan de Zilverstraat. Momenteel vinden er nog verbouwingswerkzaamheden plaats. De exacte openingsdatum volgt binnenkort.

Het nieuwe examencentrum moet de vestiging in Rijswijk ontlasten. Deze locatie is momenteel de grootste in heel Nederland. Jaarlijks worden hier zo’n 35.000 praktijkexamens voor verschillende categorieën afgenomen. De vestiging in Zoetermeer zal ongeveer een kwart van deze examens overnemen.

Wachttijd Rijswijk

De wachttijd voor het eerste praktijkexamen voor het autorijbewijs is van 11 tot 16 december acht weken in Rijswijk. Voor het herexamen bedraagt de wachttijd momenteel zes weken.

De nieuwe locatie ligt op een industrieterrein, op 16 kilometer afstand van het examencentrum in Rijswijk. Met de komst van het examencentrum aan de Zilverstraat in Zoetermeer komt het totaal aantal locaties waar praktijkexamens worden afgenomen van het CBR op 54.

Lees ook: 

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.