Lesmotoren van Suzuki op Nationale Rijschooldag

Bezoekers van de Nationale Rijschooldag kunnen op 18 juni ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de V-Strom 1000A. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen.

Suzuki noemt de SV650A een populaire allrounder: “De Suzuki SV650A is de perfecte lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. En dankzij slimme systemen zoals Low RPM assist en Suzuki easy start kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: veilig leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets.”

Volgmotor

Daarnaast stelt Suzuki de bezoekers ook in staat om een ritje te maken op de V-Strom 1000A. “Deze motor is de ideale volgmotor en biedt alles wat een instructeur zoekt; comfort, uitstraling en perfecte rijkwaliteiten. Speciaal voor rijscholen hebben we een mooie pakket deal met onder andere koffers, handvatwarmers en een navigatiesysteem. Deze motor zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier in je werk!”

Nationale Rijschooldag

De Nationale Rijschooldag vindt plaats op 18 juni bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Op het buitenterrein kunnen instructeurs tientallen lesauto’s en motoren bekijken en een voertuig uitkiezen voor een testrit. In de hal naast het terrein vindt de Rijschoolbeurs plaats. Ook kunnen instructeurs deelnemen aan het Ondernemersontbijt, een WRM-bijscholing en verschillende workshops. Bekijk voor meer informatie de website of schrijf je meteen in.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.