IBKI tijdens de Lesauto Testdag 2017

Heb je een vraag? Kom naar het Kennisplein op de Nationale Rijschooldag

Brancheorganisaties Bovag, FAM en VRB staan samen met IBKI op de Nationale Rijschooldag klaar met advies en informatie voor rijinstructeurs. Ze zijn gezamenlijk te vinden op het Kennisplein, onderdeel van de beursvloer. De Nationale Rijschooldag vindt dinsdag 18 juni plaats in Den Bosch.

De organisaties geven informatie over allerlei thema’s: of het nu gaat om een lastige situatie met een leerling, een ondernemersvraag of de laatste stand van zaken op het gebied van de nieuwe Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Het Kennisplein is te vinden op de beursvloer van de Nationale Rijschooldag op dinsdag 18 juni in Den Bosch. Aanmelden voor de Nationale Rijschooldag kan nog steeds via website.

Rijschoolbeurs

Naast het Kennisplein staan op de Rijschoolbeurs diverse toeleveranciers uit de rijschoolbranche klaar om hun diensten en producten te presenteren. Hier komen instructeurs alles te weten over opleidingen, lesmethodes, software, verzekeringen en spiegels. Maak ook een ritje in een van de rijsimulatoren!

Rijschoolbeurs Nationale Rijschooldag 2019
De Nationale Rijschooldag

Naast het bezoeken van de beurs kun je de nieuwste lesauto’s testen en interessante workshops bijwonen. Nieuw dit jaar zijn de WRM-bijscholingen: rijinstructeurs kunnen tijdens de Nationale Rijschooldag officiële bijscholingen volgen. Ook nieuw is het Ondernemersontbijt: in twee uur tijd krijgen rijschoolhouder tips op het gebied van ondernemen. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Lees ook: Nog enkele plaatsen over voor workshops op de Nationale Rijschooldag

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.