Dossier Aalbregt: inboedel onder de hamer 

De online veiling van de inboedel van de failliete Verkeersschool Aalbregt uit Zoetermeer is van start gegaan. Er zitten opmerkelijke items in het pakket: een Edsel Corsair uit ’58, een kinderattractie van Pieter Post en zelfs een doodskist.

Ook spullen die te verwachten zijn in een faillissementsveiling komen voorbij: vijftien paar motorlaarzen, acht helmen en zeventien auto’s, waaronder een aantal oldtimers. De veiling loopt tot en met maandag 16 september. De curator en zijn medewerkers hebben de afgelopen weken alle bezittingen van gefailleerde, zijn echtgenote en de verkeersschool in kaart gebracht. Op de zaken is ook een pandrecht gevestigd van een tweetal financiële instellingen die aan gefailleerde krediet hebben verleend. Een deel van de zaken zijn al onderhands verkocht. De verkoop betreft oldtimers, personenauto’s, motoren alsmede de inrichting en toebehoren van de verkeersschool, waaronder de kinderattractie van Pieter Post, designmeubelen en een uitvaartkist. 

(Foto: Troostwijk Auctions) 

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dossier Aalbregt: inboedel onder de hamer | RijschoolPro

Dossier Aalbregt: inboedel onder de hamer 

De online veiling van de inboedel van de failliete Verkeersschool Aalbregt uit Zoetermeer is van start gegaan. Er zitten opmerkelijke items in het pakket: een Edsel Corsair uit ’58, een kinderattractie van Pieter Post en zelfs een doodskist.

Ook spullen die te verwachten zijn in een faillissementsveiling komen voorbij: vijftien paar motorlaarzen, acht helmen en zeventien auto’s, waaronder een aantal oldtimers. De veiling loopt tot en met maandag 16 september. De curator en zijn medewerkers hebben de afgelopen weken alle bezittingen van gefailleerde, zijn echtgenote en de verkeersschool in kaart gebracht. Op de zaken is ook een pandrecht gevestigd van een tweetal financiële instellingen die aan gefailleerde krediet hebben verleend. Een deel van de zaken zijn al onderhands verkocht. De verkoop betreft oldtimers, personenauto’s, motoren alsmede de inrichting en toebehoren van de verkeersschool, waaronder de kinderattractie van Pieter Post, designmeubelen en een uitvaartkist. 

(Foto: Troostwijk Auctions) 

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.