IBKI gaat wijzigingen rondom WRM in speciale mailings uitleggen 

Naar verwachting wordt op 1 januari 2020 de Wijziging Besluit rijonderricht motorrijtuigen ingevoerd. Omdat iedereen die zich bezighoudt met rij-instructie hier op een of andere manier mee te maken krijgt, zet het IBKI de komende tijd alle wijzigingen nog eens op een rijtje in speciale nieuwsbrieven. 

De WRM is een tijd geleden aangenomen. Het Besluit wat hierop volgde moet begin volgend jaar ingaan. Momenteel loopt nog de internetconsultatie op de Regeling. Het IBKI gaat de komende tijd speciale nieuwsbrieven versturen waarin alle wijzigingen per onderwerp aan bod komen. Het instituut wil zoveel mogelijk rijinstructeurs bereiken en verzoekt iedereen die de post wil ontvangen om zich in te schrijven via deze link.

Consultatie

De internetconsultatie voor de Wijziging Regeling Rijonderricht Motorrijtuigen 2009 is nog tot 6 november geopend. RijschoolPro zet al eens de belangrijkste wijzigingen op een rijtje. De Regeling, ofwel RRM, is het vervolg op het Besluit Rijonderricht Motorrijtuigen 2009. In de RRM zijn de details uitgewerkt en er is nieuwe informatie te vinden. De consultatie is nog geopend tot 6 november dit jaar.

Handige links:

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “IBKI gaat wijzigingen rondom WRM in speciale mailings uitleggen ”

Jimmy Latumahina|31.10.19|19:04

Ik erkend het bestaansrecht van IBKI niet! NOOIT!! Ik ben 30jr succesvol[ gemiddeld 42 leerlingen!] ZONDER IBKI! Er zijn voldoende theorie boeken, CD,s en DVD,s! Up to date!
Ik heb IBKI niet nodig! NOOIT zelfs maar IBKI heeft mijn poen nodig!
IBKI is een nutteloze, geld verslindend en pure DIEFSTAL systeem dat zijn weerga niet kent!
Dit heb ik reeds 30 jr bewezen!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IBKI gaat wijzigingen rondom WRM in speciale mailings uitleggen | RijschoolPro

IBKI gaat wijzigingen rondom WRM in speciale mailings uitleggen 

Naar verwachting wordt op 1 januari 2020 de Wijziging Besluit rijonderricht motorrijtuigen ingevoerd. Omdat iedereen die zich bezighoudt met rij-instructie hier op een of andere manier mee te maken krijgt, zet het IBKI de komende tijd alle wijzigingen nog eens op een rijtje in speciale nieuwsbrieven. 

De WRM is een tijd geleden aangenomen. Het Besluit wat hierop volgde moet begin volgend jaar ingaan. Momenteel loopt nog de internetconsultatie op de Regeling. Het IBKI gaat de komende tijd speciale nieuwsbrieven versturen waarin alle wijzigingen per onderwerp aan bod komen. Het instituut wil zoveel mogelijk rijinstructeurs bereiken en verzoekt iedereen die de post wil ontvangen om zich in te schrijven via deze link.

Consultatie

De internetconsultatie voor de Wijziging Regeling Rijonderricht Motorrijtuigen 2009 is nog tot 6 november geopend. RijschoolPro zet al eens de belangrijkste wijzigingen op een rijtje. De Regeling, ofwel RRM, is het vervolg op het Besluit Rijonderricht Motorrijtuigen 2009. In de RRM zijn de details uitgewerkt en er is nieuwe informatie te vinden. De consultatie is nog geopend tot 6 november dit jaar.

Handige links:

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “IBKI gaat wijzigingen rondom WRM in speciale mailings uitleggen ”

Jimmy Latumahina|31.10.19|19:04

Ik erkend het bestaansrecht van IBKI niet! NOOIT!! Ik ben 30jr succesvol[ gemiddeld 42 leerlingen!] ZONDER IBKI! Er zijn voldoende theorie boeken, CD,s en DVD,s! Up to date!
Ik heb IBKI niet nodig! NOOIT zelfs maar IBKI heeft mijn poen nodig!
IBKI is een nutteloze, geld verslindend en pure DIEFSTAL systeem dat zijn weerga niet kent!
Dit heb ik reeds 30 jr bewezen!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.