Simon Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Jongepier gaat opleiden in Rotterdam

Simon Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Jongepier Verkeersopleidingen start op 4 maart met een spoedopleiding tot rijinstructeur in Rotterdam. Ook gaat de opleider WRM bijscholingen in de Maasstad verzorgen.

Met de uitbreiding naar Rotterdam, biedt Jongepier nu in vier plaatsen de opleiding tot rijinstructeur aan: Aalsmeer, Arnhem, Soest en Rotterdam. In september vorig jaar opende Jongepier in Arnhem, toen nam de opleider de zogeheten goodwill over van het failliet BOAA. Op 4 maart wordt in Rotterdam gestart.

Bijscholing

De WRM bijscholingen die de opleider gaat verzorgen in de Maasstad starten vanaf een maandje later. Het gaat om de volgende bijscholingen: Het RVV, Coaching en feedback geven, Stagementor, Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer.

De familie Jongepier verzorgt al rij-instructeursopleidingen sinds 1981. Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is lid van de LBVI, landelijke belangenvereniging voor verkeersopleidingsinstituten. De bedrijfsmissie luidt: kwalitatief het beste opleidingsinstituut zijn in de mobiliteitsbranche; bijdragen aan een veiliger verkeer; de kwaliteit van rij-instructeurs op een hoger niveau te krijgen.

Gewijzigde WRM

Jongepier houdt de komende tijd WRM-workshops voor (aankomende) rijinstructeurs. De opleider geeft in de workshops samen met het IBKI uitleg over de wijzigingen in de WRM die per 1 april 2020 in werking treden. ‘Alle onderwerpen komen aan bod’, zegt de opleider. Denk aan: de vooropleidingseis, de VOG-verplichting, de stage, vervolgopleiding, bijscholingen theorie en praktijk, de sanctie. Er is tijdens de workshop uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jongepier gaat opleiden in Rotterdam | RijschoolPro
Simon Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Jongepier gaat opleiden in Rotterdam

Simon Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Jongepier Verkeersopleidingen start op 4 maart met een spoedopleiding tot rijinstructeur in Rotterdam. Ook gaat de opleider WRM bijscholingen in de Maasstad verzorgen.

Met de uitbreiding naar Rotterdam, biedt Jongepier nu in vier plaatsen de opleiding tot rijinstructeur aan: Aalsmeer, Arnhem, Soest en Rotterdam. In september vorig jaar opende Jongepier in Arnhem, toen nam de opleider de zogeheten goodwill over van het failliet BOAA. Op 4 maart wordt in Rotterdam gestart.

Bijscholing

De WRM bijscholingen die de opleider gaat verzorgen in de Maasstad starten vanaf een maandje later. Het gaat om de volgende bijscholingen: Het RVV, Coaching en feedback geven, Stagementor, Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer.

De familie Jongepier verzorgt al rij-instructeursopleidingen sinds 1981. Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is lid van de LBVI, landelijke belangenvereniging voor verkeersopleidingsinstituten. De bedrijfsmissie luidt: kwalitatief het beste opleidingsinstituut zijn in de mobiliteitsbranche; bijdragen aan een veiliger verkeer; de kwaliteit van rij-instructeurs op een hoger niveau te krijgen.

Gewijzigde WRM

Jongepier houdt de komende tijd WRM-workshops voor (aankomende) rijinstructeurs. De opleider geeft in de workshops samen met het IBKI uitleg over de wijzigingen in de WRM die per 1 april 2020 in werking treden. ‘Alle onderwerpen komen aan bod’, zegt de opleider. Denk aan: de vooropleidingseis, de VOG-verplichting, de stage, vervolgopleiding, bijscholingen theorie en praktijk, de sanctie. Er is tijdens de workshop uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.