Enquête: Hoe ziet rijles eruit in de anderhalvemetersamenleving?

Maak je gebruik van steunmaatregelen? Heb je er vertrouwen in deze crisis door te komen? En hoe ziet rijles er in de anderhalvemetersamenleving uit? RijschoolPro brengt de gevolgen van de coronacrisis in kaart en vraagt daarom haar lezers een korte enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op RijschoolPro. Het invullen van het onderzoek duurt zo’n vijf minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt.

Neem hier deel aan de enquête.

RijschoolPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enquête: Hoe ziet rijles eruit in de anderhalvemetersamenleving? | RijschoolPro