RijschoolProTV: Jongepier en de VRO over het tekort aan rijinstructeurs

Deze week staat de uitzending van RijschoolProTV in het teken van het tekort aan rijinstructeurs. Dat heeft enerzijds te maken met de coronadrukte, maar er is ook sprake van vergrijzing, zeggen zowel Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen als Wilbert van Beersum van de VRO. Beide zijn te gast in deze van RijschoolProTV.

In de vacaturebank van RijschoolPro komen wekelijks veel vacatures voorbij, die steeds worden gedeeld via de nieuwsbrief. Rijscholen hebben het nu er weer les mag worden gegeven druk, maar de vraag naar nieuwe aanwas neemt niet af nu we ondertussen twee maanden verder zijn. Logisch, vindt Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen. Vergrijzing speelt een grote rol, de vraag is zeker niet alleen gekoppeld aan de post-coronadrukte. Dat beaamt Wilbert van Beersum van VRO Traffic Masters.

In de uitzending van RijschoolProTV geeft Simon Jongepier een rondleiding door het nieuwe pand. Wilbert van Beersum schuift aan in de studio, hij praat ons bij over de mogelijke bijscholingen. Van Beersum is naast opleider ook deelnemer in de Alliantie Samen Sterk. Binnen deze club denkt hij mee over de kwaliteitsslag die rijinstructeurs moeten maken door middel van selectie aan de poort en het zogeheten life long learning.

Bekijk hier de uitzending.

Bekijk ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV: Jongepier en de VRO over het tekort aan rijinstructeurs | RijschoolPro

RijschoolProTV: Jongepier en de VRO over het tekort aan rijinstructeurs

Deze week staat de uitzending van RijschoolProTV in het teken van het tekort aan rijinstructeurs. Dat heeft enerzijds te maken met de coronadrukte, maar er is ook sprake van vergrijzing, zeggen zowel Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen als Wilbert van Beersum van de VRO. Beide zijn te gast in deze van RijschoolProTV.

In de vacaturebank van RijschoolPro komen wekelijks veel vacatures voorbij, die steeds worden gedeeld via de nieuwsbrief. Rijscholen hebben het nu er weer les mag worden gegeven druk, maar de vraag naar nieuwe aanwas neemt niet af nu we ondertussen twee maanden verder zijn. Logisch, vindt Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen. Vergrijzing speelt een grote rol, de vraag is zeker niet alleen gekoppeld aan de post-coronadrukte. Dat beaamt Wilbert van Beersum van VRO Traffic Masters.

In de uitzending van RijschoolProTV geeft Simon Jongepier een rondleiding door het nieuwe pand. Wilbert van Beersum schuift aan in de studio, hij praat ons bij over de mogelijke bijscholingen. Van Beersum is naast opleider ook deelnemer in de Alliantie Samen Sterk. Binnen deze club denkt hij mee over de kwaliteitsslag die rijinstructeurs moeten maken door middel van selectie aan de poort en het zogeheten life long learning.

Bekijk hier de uitzending.

Bekijk ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.