Column Ruud Rutten: ‘laten we onze kans grijpen’

Leerlingen hebben te veel regie over de rijopleiding. Rijschoolhouder Ruud Rutten wil dat veranderen nu de agenda’s van veel rijscholen voor de komende maanden volgeboekt zijn. “Voorheen was de kandidaat veel te bepalend en gaf hij aan wanneer hij beschikbaar was en moesten wij ons veel te vaak aanpassen,” schrijft hij in een ingezonden column. “Het was bijna een eer als wij dit alles mochten regelen omdat iemand bij ons kwam lessen. Welnu, ik draai het om. Het is een eer als jij bij onze rijschool mag komen lessen.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “Column Ruud Rutten: ‘laten we onze kans grijpen’”

Mart Kuiper|09.09.20|20:18

Te lang was het “ de leerling betaald dus de leerling bepaald”. Natuurlijk hebben we door volle agenda’s nu een luxe probleem, dus dan is het makkelijk. De vraag is voor hoelang. Als volgend jaar door de recessie de boel weer wegzakt gaan we ons toch weer, al dan niet bewust, schikken naar de klant. De schoorsteen moet immers wel roken. En zolang de concurrentie moordend blijft met prijsvechters en de macht van sociale media het beeld van je bedrijf bepaald blijft dit een hele moeilijke branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Column Ruud Rutten: ‘laten we onze kans grijpen’ | RijschoolPro

Column Ruud Rutten: ‘laten we onze kans grijpen’

Leerlingen hebben te veel regie over de rijopleiding. Rijschoolhouder Ruud Rutten wil dat veranderen nu de agenda’s van veel rijscholen voor de komende maanden volgeboekt zijn. “Voorheen was de kandidaat veel te bepalend en gaf hij aan wanneer hij beschikbaar was en moesten wij ons veel te vaak aanpassen,” schrijft hij in een ingezonden column. “Het was bijna een eer als wij dit alles mochten regelen omdat iemand bij ons kwam lessen. Welnu, ik draai het om. Het is een eer als jij bij onze rijschool mag komen lessen.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “Column Ruud Rutten: ‘laten we onze kans grijpen’”

Mart Kuiper|09.09.20|20:18

Te lang was het “ de leerling betaald dus de leerling bepaald”. Natuurlijk hebben we door volle agenda’s nu een luxe probleem, dus dan is het makkelijk. De vraag is voor hoelang. Als volgend jaar door de recessie de boel weer wegzakt gaan we ons toch weer, al dan niet bewust, schikken naar de klant. De schoorsteen moet immers wel roken. En zolang de concurrentie moordend blijft met prijsvechters en de macht van sociale media het beeld van je bedrijf bepaald blijft dit een hele moeilijke branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.