Eén op de vijf rijinstructeurs getest op coronavirus

Vermoedelijk hebben nu al honderden rijscholen tijdelijk de deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus. Branchevereniging LBKR onderzocht in welke mate de rijschoolsector kampt met de gevolgen van het coronavirus.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

2 reacties op “Eén op de vijf rijinstructeurs getest op coronavirus”

Piet JW|29.09.20|19:51

Nu voor de 2e keer in quarantaine omdat ik met een besmette leerling heb gereden.. ondanks triage, schoonmaken, luchten mondkapjes… kan de hele planning examens ed weer cancelen omgooien. Geen doen dit! Wat mij betreft gaat de hele boel weer op slot! Liever paar weken dicht dan dit gedonder!

Ron van Maaren|01.10.20|12:41

Een paar weken zou geen probleem zijn. We praten echter over een Pandemie waarvan voorspeld is dat het zeker nog wel vijf jaren gaat duren. Een vacin wellicht gaat dit er ooit komen. Voor een verwant virus influenza is er na jaren nog steeds geen afdoende vaccin immers in 2018 heeft de griep voor meer slachtoffers gezorgd dan nu Corona.
Dus ik denk dat we voorlopig nog wel even met deze situatie moeten dealen. Ik vind alleen de ondernemersrisico’s met de huidige lesprijzen wel heel erg groot.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eén op de vijf rijinstructeurs getest op coronavirus | RijschoolPro

Eén op de vijf rijinstructeurs getest op coronavirus

Vermoedelijk hebben nu al honderden rijscholen tijdelijk de deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus. Branchevereniging LBKR onderzocht in welke mate de rijschoolsector kampt met de gevolgen van het coronavirus.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

2 reacties op “Eén op de vijf rijinstructeurs getest op coronavirus”

Piet JW|29.09.20|19:51

Nu voor de 2e keer in quarantaine omdat ik met een besmette leerling heb gereden.. ondanks triage, schoonmaken, luchten mondkapjes… kan de hele planning examens ed weer cancelen omgooien. Geen doen dit! Wat mij betreft gaat de hele boel weer op slot! Liever paar weken dicht dan dit gedonder!

Ron van Maaren|01.10.20|12:41

Een paar weken zou geen probleem zijn. We praten echter over een Pandemie waarvan voorspeld is dat het zeker nog wel vijf jaren gaat duren. Een vacin wellicht gaat dit er ooit komen. Voor een verwant virus influenza is er na jaren nog steeds geen afdoende vaccin immers in 2018 heeft de griep voor meer slachtoffers gezorgd dan nu Corona.
Dus ik denk dat we voorlopig nog wel even met deze situatie moeten dealen. Ik vind alleen de ondernemersrisico’s met de huidige lesprijzen wel heel erg groot.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.