Nieuwe naam en logo moet scala aan diensten van Verboon verhelderen

Verkeersschool Willem Verboon is in november omgedoopt tot Verboon Wegwijze Opleiders. De nieuwe naam, in combinatie met een ander logo, moet volgens operationeel directeur Wesley Verboon verduidelijken dat het bedrijf meer doet dan alleen rijopleidingen verzorgen.

Naast rijopleidingen voor particulieren, biedt Verboon Wegwijze Opleiders ook een breed pakket beroepsopleidingen aan, zowel voor personenvervoer als goederenvervoer. “Vooral bedrijven buiten het transport om, denk hierbij aan bouwbedrijven, weten vaak niet dat wij meer doen dan rijopleidingen”, zegt Verboon daarover.

Zo biedt het bedrijf naast arbocursussen ook opleidingen in logistieke vaardigheden aan, voor bijvoorbeeld heftruckchauffeurs. Dat kan op locatie of in het simulatiemagazijn van Verboon, die dan ook inzetten op innovatie als onderscheidende factor.

“We hebben sinds een jaar een trucksimulator, die wij inzetten voor de praktijk van basiskwalificatie code 95. Hiermee kunnen wij veel situaties simuleren, zoals het rijden met een tankoplegger, LZV, bakwagen of een trekker met oplegger”, zegt Verboon, die over een aantal jaar het stokje van zijn vader Willem zal overnemen.

Daarvoor zijn nu de eerste stappen gezet met het aanslingeren van de marktetingmachine. Op die manier moet tevens meer groei gerealiseerd worden, om zo de vaste kosten te drukken, aldus Verboon.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe naam en logo moet scala aan diensten van Verboon verhelderen | RijschoolPro

Nieuwe naam en logo moet scala aan diensten van Verboon verhelderen

Verkeersschool Willem Verboon is in november omgedoopt tot Verboon Wegwijze Opleiders. De nieuwe naam, in combinatie met een ander logo, moet volgens operationeel directeur Wesley Verboon verduidelijken dat het bedrijf meer doet dan alleen rijopleidingen verzorgen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.