Automobilist zonder rijbewijs loopt voor zestiende keer tegen de lamp

Een 39-jarige man zat het afgelopen weekend voor de zestiende keer in 24 maanden zonder rijbewijs achter het stuur. De Poolse man werd in Oss betrapt, waarna zijn voertuig voor de dertiende keer werd ingenomen.

Bij zijn staande houding in de nacht van zaterdag op zondag bleek bovendien dat de man onder de invloed van harddrugs was, zo meldde Omroep Brabant eerder deze week. Afgelopen september werd in Rotterdam iemand voor de negende maal aangehouden voor hetzelfde vergrijp. Ook deze man was onder de onder de invloed van drugs.

In oktober werd man met een slok op achter het stuur van de weg gehaald in Breda. Er was een achtervolging nodig om hem staande te houden. Hij reed al 20 jaar zonder rijbewijs, zo bleek later. Diezelfde maand werd door de politie even verderop in Waalwijk een langzaam rijdend voertuig van de weg gedirigeerd. De 89-jarige bestuurder bleek al zestig jaar geen rijbewijs meer te hebben.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automobilist zonder rijbewijs loopt voor zestiende keer tegen de lamp | RijschoolPro

Automobilist zonder rijbewijs loopt voor zestiende keer tegen de lamp

Een 39-jarige man zat het afgelopen weekend voor de zestiende keer in 24 maanden zonder rijbewijs achter het stuur. De Poolse man werd in Oss betrapt, waarna zijn voertuig voor de dertiende keer werd ingenomen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.