Dation maakt pakketbezorging voor rijschoolhouders mogelijk

Rijschoolhouders die hun activiteiten vanwege de eerder in december aangescherpte coronamaatregelen noodgedwongen hebben moeten staken, kunnen bijverdienen als pakketbezorgers. Dat zegt Wouter Eijkelenkamp, medeoprichter en ceo van Dation Rijschoolsoftware.

Eijkelenkamp doet zijn oproep namens de bezorgingstak van zusterbedrijf YesHugo, een wagenpark softwareprovider. Vanwege de coronacrisis worden er veel online bestellingen gedaan, met een vloedgolf aan pakketjes als resultaat. Volgens Eijkelenkamp zijn daarom fors meer chauffeurs nodig.

Hugo Delivery richtte zich voor het lokaal bezorgen van pakketjes eerder al op taxibedrijven, die vanwege de coronacrisis met onderbezetting kampen. Daar komen wat Eijkelenkamp nu rijschoolhouders bij. De afgelopen weken is met een aantal rijscholen al getest, om te zien hoe dit het beste tot stand gebracht kan worden.

Het aansluiten op de dienst kan door middel van de zogeheten YesHugo Connector, dat onder meer een GPS-tracker en rittenregistratie omvat. Het bedrijf zorgt tevens voor een bezorglijst. Volgens Eijkelenkamp kunnen bezorgers in spe rekenen op gemiddeld 10 tot 30 adressen per dag en 5 euro per pakket.

Marcel van Dijk van de gelijknamige rijschool in Vlaardingen deed vorige week aan lokale ondernemers een vergelijkbare oproep. Wat hem betreft levert hij voor ondernemers in Vlaardingen, Schiedam en omstreken pakketjes aan klanten af.

Lees meer:

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dation maakt pakketbezorging voor rijschoolhouders mogelijk | RijschoolPro

Dation maakt pakketbezorging voor rijschoolhouders mogelijk

Rijschoolhouders die hun activiteiten vanwege de eerder in december aangescherpte coronamaatregelen noodgedwongen hebben moeten staken, kunnen bijverdienen als pakketbezorgers. Dat zegt Wouter Eijkelenkamp, medeoprichter en ceo van Dation Rijschoolsoftware.

Eijkelenkamp doet zijn oproep namens de bezorgingstak van zusterbedrijf YesHugo, een wagenpark softwareprovider. Vanwege de coronacrisis worden er veel online bestellingen gedaan, met een vloedgolf aan pakketjes als resultaat. Volgens Eijkelenkamp zijn daarom fors meer chauffeurs nodig.

Hugo Delivery richtte zich voor het lokaal bezorgen van pakketjes eerder al op taxibedrijven, die vanwege de coronacrisis met onderbezetting kampen. Daar komen wat Eijkelenkamp nu rijschoolhouders bij. De afgelopen weken is met een aantal rijscholen al getest, om te zien hoe dit het beste tot stand gebracht kan worden.

Het aansluiten op de dienst kan door middel van de zogeheten YesHugo Connector, dat onder meer een GPS-tracker en rittenregistratie omvat. Het bedrijf zorgt tevens voor een bezorglijst. Volgens Eijkelenkamp kunnen bezorgers in spe rekenen op gemiddeld 10 tot 30 adressen per dag en 5 euro per pakket.

Marcel van Dijk van de gelijknamige rijschool in Vlaardingen deed vorige week aan lokale ondernemers een vergelijkbare oproep. Wat hem betreft levert hij voor ondernemers in Vlaardingen, Schiedam en omstreken pakketjes aan klanten af.

Lees meer:

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.