Herstart theorie-examens uitgesteld naar 28 april

Tot minstens 27 april neemt het CBR nog geen theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart af. Dat komt door de verlenging van de coronamaatregelen die het kabinet dinsdag bekendmaakte.

Tijdens de persconferentie van 13 april werd bekend dat de coronamaatregelen tot in elk geval 27 april worden verlengd. Hiermee worden ook de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart voorlopig nog niet opgestart. De theorie-examens voor beroepsvervoer, de theoretische nascholing voor code 95 en de cursussen Alcohol en Verantwoord rijgedrag vinden al wel plaats.

Inhalen

Het examencentrum heeft voor het inhalen van de theorie-examens auto, motor, bromfiets en recreatievaart tot en met juli plekken vrijgehouden. Hiermee verplaatst de eerste reserveringsmogelijkheid voor nieuwe kandidaten naar augustus of september.

Lees ook: 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.