RijschoolPro TV: Rijscholen testen een hybride handgeschakelde auto van Lesautolease

In samenwerking met RijschoolPro geeft Lesautolease rijscholen de kans om lesauto’s te testen, omdat het kiezen van een nieuwe auto lang niet zo eenvoudig is. Lesautolease.nl verzorgt de auto en wij doen verslag van de gebruikerservaringen. Het resultaat van de testdagen was maandag te zien in de live-uitzending van RijschoolPro TV.

Lesautolease.nl organiseert met RijschoolPro diverse rijtesten met verschillende auto’s. Tijdens deze testdagen krijgen rijscholen de kans om een nieuwe lesauto uitgebreid te testen. Voor de eerste serie testdagen ruilden drie rijscholen twee dagen lang hun eigen auto in voor een Ford Puma Mild Hybrid. Bekijk hieronder de ervaringen van Rijschool Rico, Autorijschool anCorien en Rijschool GA Lessen.

Wil jij ook twee dagen gratis proefrijden en lesgeven in een nieuwe lesauto? Geef je dan hier op.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolPro TV: Rijscholen testen een hybride handgeschakelde auto van Lesautolease | RijschoolPro

RijschoolPro TV: Rijscholen testen een hybride handgeschakelde auto van Lesautolease

In samenwerking met RijschoolPro geeft Lesautolease rijscholen de kans om lesauto’s te testen, omdat het kiezen van een nieuwe auto lang niet zo eenvoudig is. Lesautolease.nl verzorgt de auto en wij doen verslag van de gebruikerservaringen. Het resultaat van de testdagen was maandag te zien in de live-uitzending van RijschoolPro TV.

Lesautolease.nl organiseert met RijschoolPro diverse rijtesten met verschillende auto’s. Tijdens deze testdagen krijgen rijscholen de kans om een nieuwe lesauto uitgebreid te testen. Voor de eerste serie testdagen ruilden drie rijscholen twee dagen lang hun eigen auto in voor een Ford Puma Mild Hybrid. Bekijk hieronder de ervaringen van Rijschool Rico, Autorijschool anCorien en Rijschool GA Lessen.

Wil jij ook twee dagen gratis proefrijden en lesgeven in een nieuwe lesauto? Geef je dan hier op.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.