Tijdelijk geen individuele examens bij IBKI vanaf augustus

IBKI biedt met ingang van 1 augustus niet langer de mogelijkheid om stagebeoordelingen en praktische begeleidingen individueel te boeken. Dit is het gevolg van de nasleep van de noodzakelijke coronamaatregelen en het toegenomen aantal aanvragen voor individuele examens. Hierdoor dreigt de wachttijd voor de planning van deze examens in het gedrang te komen. Met deze tijdelijke maatregel hoopt IBKI grip te houden op de wachttijd.

IBKI benadrukt dat het een tijdelijke maatregel is. Zodra de nasleep van de coronamaatregelen voldoende is afgenomen, worden de individuele examens weer aangeboden.

Het examencentrum beseft dat het belangrijk is dat een stagebeoordeling of een praktische begeleiding in het lesgebied of in de lesregio van de instructeur kan plaatsvinden. Hierin zal geen verandering komen. IBKI zegt voldoende spreiding van de centrale examenlocaties te kunnen garanderen.

Uitzondering

Als een opleider of rijschool drie deelnemers aanmeldt die op één dag vanaf dezelfde locatie een praktische begeleiding of stagebeoordeling willen afleggen, kan in overleg met IBKI op een afwijkende locatie worden afgesproken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tijdelijk geen individuele examens bij IBKI vanaf augustus | RijschoolPro

Tijdelijk geen individuele examens bij IBKI vanaf augustus

IBKI biedt met ingang van 1 augustus niet langer de mogelijkheid om stagebeoordelingen en praktische begeleidingen individueel te boeken. Dit is het gevolg van de nasleep van de noodzakelijke coronamaatregelen en het toegenomen aantal aanvragen voor individuele examens. Hierdoor dreigt de wachttijd voor de planning van deze examens in het gedrang te komen. Met deze tijdelijke maatregel hoopt IBKI grip te houden op de wachttijd.

IBKI benadrukt dat het een tijdelijke maatregel is. Zodra de nasleep van de coronamaatregelen voldoende is afgenomen, worden de individuele examens weer aangeboden.

Het examencentrum beseft dat het belangrijk is dat een stagebeoordeling of een praktische begeleiding in het lesgebied of in de lesregio van de instructeur kan plaatsvinden. Hierin zal geen verandering komen. IBKI zegt voldoende spreiding van de centrale examenlocaties te kunnen garanderen.

Uitzondering

Als een opleider of rijschool drie deelnemers aanmeldt die op één dag vanaf dezelfde locatie een praktische begeleiding of stagebeoordeling willen afleggen, kan in overleg met IBKI op een afwijkende locatie worden afgesproken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.