Leerling botst tijdens scooterrijles op vrachtwagen en raakt gewond

Een jonge vrouw botste donderdagmiddag tijdens een scooterrijles op de zijkant van een vrachtwagen in Dongen. De leerling is ter plaatse gestabiliseerd door ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond donderdagmiddag om 15.00 uur plaats op de kruising van de Middellaan en de Groenstaat in Dongen in Noord-Brabant. Hier klapte een leerling tijdens haar rijles voor het AM-rijbewijs tegen de zijkant van een vrachtwagen. Ze raakte hierbij gewond en werd door de ambulance gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het gaat met het slachtoffer.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.