Pechtold: ‘Ik zeg er ook altijd bij dat er heel veel goede rijscholen zijn’

CBR-directeur en voormalig Tweede Kamerlid Alexander Pechtold reageert in een video op een artikel dat deze week in Trouw verscheen en de negatieve reacties daarop vanuit de branche. ‘Laten we ons vooral niet afleiden als er soms wat ongenuanceerd in de media over ons allemaal wordt gesproken.’ Daarnaast geeft hij een update over hoe het gaat met de coronainhaalslag: ‘We blijven mooi bij.’ 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Pechtold: ‘Ik zeg er ook altijd bij dat er heel veel goede rijscholen zijn’”

A.b|18.08.21|16:22

Het CBR moet zich niet bemoeien met de branche. Wij bemoeien toch ook niet met het CBR. Goed of slecht wil ik graag niet meer horen.

Jan F. van Veen|19.08.21|19:00

Ik begrijp nog steeds niet waar die achterstand vandaan komt. Als er niet gewerkt wordt, worden er ook geen leerlingen opgeleid en we zijn ook geen 150 tot 200% meer gaan werken. Dus als iemand mij dit kan uitleggen graag.

Amar J Sing|19.08.21|19:33

Pechtold zegt wees kritisch naar elkaar….dan zal ik het ook zijn naar hem toe.
In België is onderdeel snelweg geen verplicht onderdeel van het rijexamen….ook wordt de examenroute ruim van te voren bekend gemaakt aan de kandidaat…dan is halen van je rijbewijs in België dus makkelijk…ook geblinddoekt….maw vergelijk dus geen appels met peren…meneer Pechtold!!!

Yusuf Sahin|20.08.21|12:08

Taak van pechtold is niet het hebben over kwaliteit van rijscholen maar kwaliteit van zijn examinatoren laten we het eens daarover hebben. Examinatoren die letterlijk niet geschikt zijn in sociaal gebied en ze zitten letterlijk niet op een lijn. Zwaar pech met pechtold als directeur. Hier is geen tweedekamer dat je met alles en overal mee mag bemoeien. Pechtold GRAAG KENNIS NEMEN VAN JE EIGEN WERKNEMERS WAAR JE VERANTWOORDELIJK VOOR BENT.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Pechtold: ‘Ik zeg er ook altijd bij dat er heel veel goede rijscholen zijn’ | RijschoolPro

Pechtold: ‘Ik zeg er ook altijd bij dat er heel veel goede rijscholen zijn’

CBR-directeur en voormalig Tweede Kamerlid Alexander Pechtold reageert in een video op een artikel dat deze week in Trouw verscheen en de negatieve reacties daarop vanuit de branche. ‘Laten we ons vooral niet afleiden als er soms wat ongenuanceerd in de media over ons allemaal wordt gesproken.’ Daarnaast geeft hij een update over hoe het gaat met de coronainhaalslag: ‘We blijven mooi bij.’ 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Pechtold: ‘Ik zeg er ook altijd bij dat er heel veel goede rijscholen zijn’”

A.b|18.08.21|16:22

Het CBR moet zich niet bemoeien met de branche. Wij bemoeien toch ook niet met het CBR. Goed of slecht wil ik graag niet meer horen.

Jan F. van Veen|19.08.21|19:00

Ik begrijp nog steeds niet waar die achterstand vandaan komt. Als er niet gewerkt wordt, worden er ook geen leerlingen opgeleid en we zijn ook geen 150 tot 200% meer gaan werken. Dus als iemand mij dit kan uitleggen graag.

Amar J Sing|19.08.21|19:33

Pechtold zegt wees kritisch naar elkaar….dan zal ik het ook zijn naar hem toe.
In België is onderdeel snelweg geen verplicht onderdeel van het rijexamen….ook wordt de examenroute ruim van te voren bekend gemaakt aan de kandidaat…dan is halen van je rijbewijs in België dus makkelijk…ook geblinddoekt….maw vergelijk dus geen appels met peren…meneer Pechtold!!!

Yusuf Sahin|20.08.21|12:08

Taak van pechtold is niet het hebben over kwaliteit van rijscholen maar kwaliteit van zijn examinatoren laten we het eens daarover hebben. Examinatoren die letterlijk niet geschikt zijn in sociaal gebied en ze zitten letterlijk niet op een lijn. Zwaar pech met pechtold als directeur. Hier is geen tweedekamer dat je met alles en overal mee mag bemoeien. Pechtold GRAAG KENNIS NEMEN VAN JE EIGEN WERKNEMERS WAAR JE VERANTWOORDELIJK VOOR BENT.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.