CBR treft extra maatregelen voor meerijden en mondkapjes

CBR, praktijk, corona, foto van Promedia

Het CBR voegt extra veiligheidseisen toe aan de nieuwe coronamaatregelen. Vanaf maandag 20 december worden er geen uitzonderingen gemaakt voor het niet kunnen gebruiken van een mondkapje. Daarnaast gaat CBR tijdens het examen met niet meer dan twee mensen op pad. Er kan dus niet meer worden meegereden met motorexamens en het CBR kan geen WRM-stages en RIS-begeleiding doen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “CBR treft extra maatregelen voor meerijden en mondkapjes”

Luc Sluimer|20.12.21|21:40

Het CBR treft maatregelen. Jammer dat het CBR zich nooit aan het protocol houdt dat met rijschoolwereld is opgesteld.

Luc Sluimer|20.12.21|21:56

Gaat het CBR zich dan ook aan de al bestaande regels houden? CBR medewerkers doen binnen even mondkapje onder de kin om met elkaar te praten. Ontsmettingsmiddel staat achter mondkapjes. Ik mag eigen mondkapje niet op maar moet er een uit doosje nemen waar iedereen voor mij met vuile handen heeft gezeten. Examinator geeft kandidaat mondkapje aan met blote handen.
Waar hebben die handen in gezeten?
Examinator reinigt rechterzijde examenauto, als geboden in protocol,nooit.

Mart Kuiper|21.12.21|16:09

Precies, ook al aangekaart bij de examenmanager, echter de heren en dames hebben er s….aan. Totdat ze een instructeur een oor aan kunnen naaien die onderweg is gespot zonder masker om even wat te drinken tijdens het lesgeven.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR treft extra maatregelen voor meerijden en mondkapjes | RijschoolPro

CBR treft extra maatregelen voor meerijden en mondkapjes

CBR, praktijk, corona, foto van Promedia

Het CBR voegt extra veiligheidseisen toe aan de nieuwe coronamaatregelen. Vanaf maandag 20 december worden er geen uitzonderingen gemaakt voor het niet kunnen gebruiken van een mondkapje. Daarnaast gaat CBR tijdens het examen met niet meer dan twee mensen op pad. Er kan dus niet meer worden meegereden met motorexamens en het CBR kan geen WRM-stages en RIS-begeleiding doen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “CBR treft extra maatregelen voor meerijden en mondkapjes”

Luc Sluimer|20.12.21|21:40

Het CBR treft maatregelen. Jammer dat het CBR zich nooit aan het protocol houdt dat met rijschoolwereld is opgesteld.

Luc Sluimer|20.12.21|21:56

Gaat het CBR zich dan ook aan de al bestaande regels houden? CBR medewerkers doen binnen even mondkapje onder de kin om met elkaar te praten. Ontsmettingsmiddel staat achter mondkapjes. Ik mag eigen mondkapje niet op maar moet er een uit doosje nemen waar iedereen voor mij met vuile handen heeft gezeten. Examinator geeft kandidaat mondkapje aan met blote handen.
Waar hebben die handen in gezeten?
Examinator reinigt rechterzijde examenauto, als geboden in protocol,nooit.

Mart Kuiper|21.12.21|16:09

Precies, ook al aangekaart bij de examenmanager, echter de heren en dames hebben er s….aan. Totdat ze een instructeur een oor aan kunnen naaien die onderweg is gespot zonder masker om even wat te drinken tijdens het lesgeven.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.