Overname Verkeersschool van der Plas door Bax Opleidingen

Bax Opleidingen neemt Verkeersschool van der Plas over. Eigenaar Mar van der Plas gaat een andere uitdaging aan en geeft op 1 februari het stokje en zijn klantenbestand over aan Bax Opleidingen. 

Verkeersschool van der Plas is al 30 jaar een gevestigde rijschool in de regio Tilburg en geeft les in categorie B. Bax Opleidingen opende vorig jaar al een vestiging in Tilburg, maar wil met deze stap haar positie in de omgeving nog verder versterken.

Langdurige relatie

Het contact tussen beide rijscholen blijkt er een van langdurige aard. In 1998, toen Bax Opleidingen nog Verkeersschool Bax heette, kwam Mar van der Plas er te werken als rijinstructeur. Dit naast zijn eigen in 1992 opgerichte rijschool: Verkeersschool van der Plas. Inmiddels zijn de auto’s van Van der Plas een bekend gezicht in de omgeving van Tilburg, Udenhout en omliggende dorpen. “Ondanks dat Mar zijn eigen weg is gegaan, hebben we onderling altijd goed contact gehouden. Wanneer Mar bijvoorbeeld een aanvraag krijgt voor een vrachtwagenopleiding, verwijst hij hen altijd door naar ons”, geeft Henriëtte Bax aan, eigenaar van Bax Opleidingen.

Verder groeien in Tilburg

Bax heeft de ambitie om komende tijd flink te groeien in regio Tilburg en zij zien in van der Plas een goede partner om leerlingen in die regio nog beter te bedienen. “We merken dat we nog flinke stappen kunnen maken op de Tilburgse rijschoolmarkt. Omdat onze hoofdlocatie in Drunen zit, zien we dat we in steden als Den Bosch en Waalwijk al sinds jaar en dag een van de grootste en meest gerenommeerde rijscholen zijn. Dit willen wij ook gaan bewerkstelligen in Tilburg en omstreken”, zegt Jourian Bax, commercieel directeur van Bax Opleidingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Overname Verkeersschool van der Plas door Bax Opleidingen | RijschoolPro

Overname Verkeersschool van der Plas door Bax Opleidingen

Bax Opleidingen neemt Verkeersschool van der Plas over. Eigenaar Mar van der Plas gaat een andere uitdaging aan en geeft op 1 februari het stokje en zijn klantenbestand over aan Bax Opleidingen. 

Verkeersschool van der Plas is al 30 jaar een gevestigde rijschool in de regio Tilburg en geeft les in categorie B. Bax Opleidingen opende vorig jaar al een vestiging in Tilburg, maar wil met deze stap haar positie in de omgeving nog verder versterken.

Langdurige relatie

Het contact tussen beide rijscholen blijkt er een van langdurige aard. In 1998, toen Bax Opleidingen nog Verkeersschool Bax heette, kwam Mar van der Plas er te werken als rijinstructeur. Dit naast zijn eigen in 1992 opgerichte rijschool: Verkeersschool van der Plas. Inmiddels zijn de auto’s van Van der Plas een bekend gezicht in de omgeving van Tilburg, Udenhout en omliggende dorpen. “Ondanks dat Mar zijn eigen weg is gegaan, hebben we onderling altijd goed contact gehouden. Wanneer Mar bijvoorbeeld een aanvraag krijgt voor een vrachtwagenopleiding, verwijst hij hen altijd door naar ons”, geeft Henriëtte Bax aan, eigenaar van Bax Opleidingen.

Verder groeien in Tilburg

Bax heeft de ambitie om komende tijd flink te groeien in regio Tilburg en zij zien in van der Plas een goede partner om leerlingen in die regio nog beter te bedienen. “We merken dat we nog flinke stappen kunnen maken op de Tilburgse rijschoolmarkt. Omdat onze hoofdlocatie in Drunen zit, zien we dat we in steden als Den Bosch en Waalwijk al sinds jaar en dag een van de grootste en meest gerenommeerde rijscholen zijn. Dit willen wij ook gaan bewerkstelligen in Tilburg en omstreken”, zegt Jourian Bax, commercieel directeur van Bax Opleidingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.