Persconferentie 25 januari: theorielessen mogen weer

klas, lokaal, theorie, foto van Unsplash (free)

Alle klassikale theorielessen mogen weer doorgaan. Eerder was dit alleen het geval voor beroepsmatige lessen. Dit meldt de Rijksoverheid naar aanleiding van de versoepelingen die het kabinet dinsdag bekendmaakte.

De theorielessen voor het rijbewijs mogen per 26 januari weer klassikaal plaatsvinden. De anderhalve meter afstand blijft gelden, ook tussen de vaste zitplaatsen. Bij het verplaatsen is een mondkapje verplicht, deze mag af als de cursist op de plek zit.

Eerder werd al bekendgemaakt dat er twee leerlingen in de auto mogen zitten als er iemand wordt opgehaald of weggebracht. Daarnaast mogen ook de motor- en brommerlessen weer met maximaal vier personen plaatsvinden, inclusief instructeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Persconferentie 25 januari: theorielessen mogen weer | RijschoolPro

Persconferentie 25 januari: theorielessen mogen weer

klas, lokaal, theorie, foto van Unsplash (free)

Alle klassikale theorielessen mogen weer doorgaan. Eerder was dit alleen het geval voor beroepsmatige lessen. Dit meldt de Rijksoverheid naar aanleiding van de versoepelingen die het kabinet dinsdag bekendmaakte.

De theorielessen voor het rijbewijs mogen per 26 januari weer klassikaal plaatsvinden. De anderhalve meter afstand blijft gelden, ook tussen de vaste zitplaatsen. Bij het verplaatsen is een mondkapje verplicht, deze mag af als de cursist op de plek zit.

Eerder werd al bekendgemaakt dat er twee leerlingen in de auto mogen zitten als er iemand wordt opgehaald of weggebracht. Daarnaast mogen ook de motor- en brommerlessen weer met maximaal vier personen plaatsvinden, inclusief instructeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.