Bron: CBR

CBR start nieuwe campagne voor jongeren en hun ouders

Bron: CBR

In de nieuwe social media campagne ‘Hulp bij rijbewijs struggles’ richt het CBR zich deze keer niet alleen op jongeren, maar ook op ouders. Het CBR wil door middel van deze campagne haar ‘rijbewijstips’ en ‘rijschoolzoeker’ onder de aandacht brengen en (toekomstige) leerlingen informeren.

Het CBR geeft aan dat ouders een zeer belangrijke rol vervullen bij het starten van het rijbewijstraject van hun kind. Via onder andere Facebook en Instagram willen zij hen daarom praktische tips aanbieden waarmee ouders hun kinderen kunnen coachen. Door middel van deze tips krijgen zij antwoord op vragen als: ‘Hoe help ik mijn kind in één keer het rijbewijs halen?’ en ‘Hoe kies ik samen met mijn kind een goede rijschool?’

Hulp bij rijbewijs struggles

“Een goede voorbereiding is het halve werk: hoe beter jij je voorbereidt, hoe groter de kans om in één keer te slagen,” aldus het CBR. Op de website van het CBR zijn dan ook allerlei informatieve en voorbereidende tips te vinden om de kans om in één keer te slagen te vergroten.

Het gaat bijvoorbeeld om tips als: ‘Laat je examinator zien dat je veilig en zelfstandig rijdt, perfect hoeft niet’ en ‘Overleg goed met je instructeur wanneer je klaar bent om rijexamen te doen’.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.