Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland

Finalisten Leukste Rijinstructeur van Nederland bekendgemaakt

Radio-dj Domien met het Gouden Stuur Foto: Qmusic

De drie finalisten van de Qmusic-zoektocht naar de Leukste Rijinstructeur van Nederland zijn bekend. Radio-dj Domien Verschuuren heeft de publieksfavorieten maandag bekendgemaakt tijdens zijn middagshow.

Het gaat om Shadi uit Hoogezand van DriveByShadi, Wendy van Verkeersschool Van Thiel uit Beneden-Leeuwen en Rudy van Esch van Autorijschool Van Esch uit Oirschot. Zij zijn uit meer dan 2000 inzendingen als de top drie favoriete rijinstructeurs uit de bus gekomen.

Maandag, dinsdag en woensdag zijn alle drie de finalisten in de uitzending te horen voor een eerst reactie op hun finaleplaats. Rudy was maandag de eerste gelukkige.  “Supervet”, zegt hij wanneer Domien hem vraagt hoe het voelt om één van de drie finalisten te zijn. “Het voelt keigoed en het is een trotse beloning op mijn werk.”

De rijschool van Rudy is er niet zomaar een; hij geeft namelijk rijles aan mensen met een beperking. Met zijn volledig omgebouwde auto zoekt hij samen met zijn leerlingen al ruim drie jaar naar de mogelijkheden binnen hun beperking.

Op 8 februari volgt een definitieve stemronde voor de laatste drie finalisten, waarna op 9 februari officieel de Leukste Rijinstructeur van Nederland gekozen zal worden.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.