BOVAG lanceert nieuwe WRM-bijscholing op drukbezochte Rijinstructeursdag

BOVAG lanceert nieuwe WRM-bijscholing op drukbezochte Rijinstructeursdag  

Alle deelnemers met hun nieuw verworven IBKI-certificaat Foto: BOVAG

BOVAG lanceerde op maandag 13 februari een nieuw WRM-bijscholingsprogramma voor rijinstructeurs. Het bijbehorende kick-offevenement vond plaats in een volgepakt BOVAGhuis in Bunnik en was met 84 instructeurs drukbezocht. Aan het eind van de dag ontvingen alle BOVAG-rijinstructeurs het IBKI-certificaat.

Wat zijn de tien meest gemaakte fouten in het verkeer? Wat kan een rijinstructeur doen om deze fouten te voorkomen? En wat zijn de gevolgen van foutief rijgedrag voor de verkeersveiligheid? Deze en andere vragen komen tijdens de nieuw ontwikkelde bijscholing aan bod. Naast bewustwording van de verantwoordelijkheid van leerlingen in het verkeer is er extra aandacht voor de rol die ouders spelen binnen het leertraject van hun kinderen.

Nieuw bijscholingsprogramma

BOVAG heeft naar eigen zeggen een sleutelrol in het verbeteren en waarborgen van de verkeersveiligheid in Nederland. “Wij vinden dat de lat omhoog moet als het gaat om de kwaliteit van rijopleidingen en wij willen hierin graag het goede voorbeeld geven”, aldus BOVAG.

Het nieuwe WRM-bijscholingsprogramma is dan ook gericht op verkeersveiligheid en kwaliteitsverbetering. BOVAG ontwikkelde het programma in samenwerking met vier grote brancheopleiders: VRO Traffic Masters, Osseforth Opleidingen, Jongepier Opleidingen en De VerkeersAcademie.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG lanceert nieuwe WRM-bijscholing op drukbezochte Rijinstructeursdag | RijschoolPro
BOVAG lanceert nieuwe WRM-bijscholing op drukbezochte Rijinstructeursdag

BOVAG lanceert nieuwe WRM-bijscholing op drukbezochte Rijinstructeursdag  

Alle deelnemers met hun nieuw verworven IBKI-certificaat Foto: BOVAG

BOVAG lanceerde op maandag 13 februari een nieuw WRM-bijscholingsprogramma voor rijinstructeurs. Het bijbehorende kick-offevenement vond plaats in een volgepakt BOVAGhuis in Bunnik en was met 84 instructeurs drukbezocht. Aan het eind van de dag ontvingen alle BOVAG-rijinstructeurs het IBKI-certificaat.

Wat zijn de tien meest gemaakte fouten in het verkeer? Wat kan een rijinstructeur doen om deze fouten te voorkomen? En wat zijn de gevolgen van foutief rijgedrag voor de verkeersveiligheid? Deze en andere vragen komen tijdens de nieuw ontwikkelde bijscholing aan bod. Naast bewustwording van de verantwoordelijkheid van leerlingen in het verkeer is er extra aandacht voor de rol die ouders spelen binnen het leertraject van hun kinderen.

Nieuw bijscholingsprogramma

BOVAG heeft naar eigen zeggen een sleutelrol in het verbeteren en waarborgen van de verkeersveiligheid in Nederland. “Wij vinden dat de lat omhoog moet als het gaat om de kwaliteit van rijopleidingen en wij willen hierin graag het goede voorbeeld geven”, aldus BOVAG.

Het nieuwe WRM-bijscholingsprogramma is dan ook gericht op verkeersveiligheid en kwaliteitsverbetering. BOVAG ontwikkelde het programma in samenwerking met vier grote brancheopleiders: VRO Traffic Masters, Osseforth Opleidingen, Jongepier Opleidingen en De VerkeersAcademie.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.