BOVAG: stel eisen aan de oprichting van een rijschool

Speciaal ondernemersprogramma tijdens BOVAG Rijinstructeursdag

Het BOVAG-huis in Bunnik Foto: BOVAG

Tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag op maandag 13 februari is er een speciaal dagdeel voor ondernemers gepland. In circa vijf uur worden ondernemers bijgepraat over belangrijke ontwikkelingen in de rijschoolbranche, mogen zij kennismaken met nieuwe producten en kunnen zij zich laten inspireren door slotspreker Eric van ’t Zelfde.

Naast het BOVAG-programma waarin rijinstructeurs deze dag de WRM-bijscholing voor rijbewijs B kunnen volgen, start er ‘s middags ook een programma speciaal voor ondernemers uit de rijschoolbranche. Eerst worden zij bijgepraat over belangrijke lobbydossiers in de branche, zoals de lange wachttijden bij het CBR, de oprichting van de Koepel en de eventuele afschaffing van Code 78.
Ook is er tijdens het programma ruimte voor de kennismaking met nieuwe producten, zoals ‘BOVAG Energie’. Met dit platform kunnen BOVAG-leden advies krijgen bij energievraagstukken door middel van diensten en tools.

Voordat de Rijinstructeursdag wordt afgesloten met een gezamenlijk dinerbuffet, zal schooldirecteur Eric van ‘t Zelfde de dag afsluiten als spreker. Van ‘t Zelfde is bekend van het tv-programma Dreamschool waarin schoolverlaters hun leven weer op de rit proberen te krijgen door middel van gastdocenten en inspirerende lessen. Ook wist hij in vijf jaar een Rotterdamse achterstandsschool te transformeren naar één van de beste scholen van Nederland. Daar moest de schooldirecteur aardig wat complexe situaties voor doorstaan. Vanuit deze ervaringen geeft hij op 13 februari antwoord op vragen als: ‘Hoe laat je een team boven zichzelf uitstijgen?’ en ‘Hoe bereik je doelen die geen van de teamleden voor mogelijk hield?’

Aanmelden kan via deze link.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Speciaal ondernemersprogramma tijdens BOVAG Rijinstructeursdag | RijschoolPro
BOVAG: stel eisen aan de oprichting van een rijschool

Speciaal ondernemersprogramma tijdens BOVAG Rijinstructeursdag

Het BOVAG-huis in Bunnik Foto: BOVAG

Tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag op maandag 13 februari is er een speciaal dagdeel voor ondernemers gepland. In circa vijf uur worden ondernemers bijgepraat over belangrijke ontwikkelingen in de rijschoolbranche, mogen zij kennismaken met nieuwe producten en kunnen zij zich laten inspireren door slotspreker Eric van ’t Zelfde.

Naast het BOVAG-programma waarin rijinstructeurs deze dag de WRM-bijscholing voor rijbewijs B kunnen volgen, start er ‘s middags ook een programma speciaal voor ondernemers uit de rijschoolbranche. Eerst worden zij bijgepraat over belangrijke lobbydossiers in de branche, zoals de lange wachttijden bij het CBR, de oprichting van de Koepel en de eventuele afschaffing van Code 78.
Ook is er tijdens het programma ruimte voor de kennismaking met nieuwe producten, zoals ‘BOVAG Energie’. Met dit platform kunnen BOVAG-leden advies krijgen bij energievraagstukken door middel van diensten en tools.

Voordat de Rijinstructeursdag wordt afgesloten met een gezamenlijk dinerbuffet, zal schooldirecteur Eric van ‘t Zelfde de dag afsluiten als spreker. Van ‘t Zelfde is bekend van het tv-programma Dreamschool waarin schoolverlaters hun leven weer op de rit proberen te krijgen door middel van gastdocenten en inspirerende lessen. Ook wist hij in vijf jaar een Rotterdamse achterstandsschool te transformeren naar één van de beste scholen van Nederland. Daar moest de schooldirecteur aardig wat complexe situaties voor doorstaan. Vanuit deze ervaringen geeft hij op 13 februari antwoord op vragen als: ‘Hoe laat je een team boven zichzelf uitstijgen?’ en ‘Hoe bereik je doelen die geen van de teamleden voor mogelijk hield?’

Aanmelden kan via deze link.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.