BOVAG en ANWB onderzoeken arbeidsvoorwaarden rijschoolbranche
enquête

BOVAG en ANWB onderzoeken arbeidsvoorwaarden rijschoolbranche

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

BOVAG en ANWB Rijopleiding starten een onderzoek naar de arbeidsvoorwaarden binnen de rijschoolsector. De partijen zijn benieuwd of de branche het wenselijk vindt om tot collectieve afspraken te komen over deze voorwaarden.

Op dit moment zijn er geen collectieve afspraken, zoals een cao of een regeling speciaal voor zzp’ers, binnen de rijschoolbranche. ANWB en BOVAG willen door middel van een enquête verkennen hoe hun leden en hun rijscholen over dit onderwerp denken. De organisaties overwegen hun onderzoek hierna nog breder in de sector uit te zetten.

BOVAG en ANWB doen dit onderzoek in het kader van rapport Roemer, dat bedoeld is om de rijschoolsector te professionaliseren.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG en ANWB onderzoeken arbeidsvoorwaarden rijschoolbranche | RijschoolPro
BOVAG en ANWB onderzoeken arbeidsvoorwaarden rijschoolbranche
enquête

BOVAG en ANWB onderzoeken arbeidsvoorwaarden rijschoolbranche

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

BOVAG en ANWB Rijopleiding starten een onderzoek naar de arbeidsvoorwaarden binnen de rijschoolsector. De partijen zijn benieuwd of de branche het wenselijk vindt om tot collectieve afspraken te komen over deze voorwaarden.

Op dit moment zijn er geen collectieve afspraken, zoals een cao of een regeling speciaal voor zzp’ers, binnen de rijschoolbranche. ANWB en BOVAG willen door middel van een enquête verkennen hoe hun leden en hun rijscholen over dit onderwerp denken. De organisaties overwegen hun onderzoek hierna nog breder in de sector uit te zetten.

BOVAG en ANWB doen dit onderzoek in het kader van rapport Roemer, dat bedoeld is om de rijschoolsector te professionaliseren.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.