Lesauto en personenauto botsen op elkaar in Alblasserdam
ongeval

Botsing met lesauto in Alblasserdam

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een lesauto en een personenauto zijn woensdag met elkaar in botsing gekomen op een kruising in Alblasserdam. Twee bergingsbedrijven zijn ter plaatse gekomen om beide auto’s van de weg te halen. Geen van de inzittenden is gewond geraakt. 

Dat meldt Het Kontakt afgelopen week. De bestuurder van de personenauto was in de veronderstelling dat de lesauto af zou slaan, omdat deze het knipperlicht naar rechts zou hebben aangehad. De inzittenden van de lesauto geven echter aan dat dit niet het geval was; zij wilden rechtdoor. Dit leidde woensdag tot een botsing.

De politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen om alle betrokkenen na te kijken, waaronder een baby van zes maanden die in de personenauto zat, meldt Het Kontakt. Iedereen bleek ongedeerd te zijn gebleven. Beide auto’s zijn daarentegen dusdanig beschadigd geraakt dat ze door bergingsbedrijven van de weg gehaald moesten worden.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Botsing met lesauto in Alblasserdam | RijschoolPro
Lesauto en personenauto botsen op elkaar in Alblasserdam
ongeval

Botsing met lesauto in Alblasserdam

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een lesauto en een personenauto zijn woensdag met elkaar in botsing gekomen op een kruising in Alblasserdam. Twee bergingsbedrijven zijn ter plaatse gekomen om beide auto’s van de weg te halen. Geen van de inzittenden is gewond geraakt. 

Dat meldt Het Kontakt afgelopen week. De bestuurder van de personenauto was in de veronderstelling dat de lesauto af zou slaan, omdat deze het knipperlicht naar rechts zou hebben aangehad. De inzittenden van de lesauto geven echter aan dat dit niet het geval was; zij wilden rechtdoor. Dit leidde woensdag tot een botsing.

De politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen om alle betrokkenen na te kijken, waaronder een baby van zes maanden die in de personenauto zat, meldt Het Kontakt. Iedereen bleek ongedeerd te zijn gebleven. Beide auto’s zijn daarentegen dusdanig beschadigd geraakt dat ze door bergingsbedrijven van de weg gehaald moesten worden.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.