Onoplettende bestuurder botst op lesauto in Oosterwolde
ongeval

Onoplettende bestuurder botst op lesauto in Oosterwolde

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een onoplettende bestuurder heeft dinsdagmiddag een lesauto aangereden in het Friese Oosterwolde. De automobilist gaf aan niet bekend te zijn in de omgeving en de lesauto niet op tijd te hebben gezien.

Dat meldt Waldnet dinsdag. Zowel de bestuurder als de inzittenden van de lesauto zijn ongedeerd gebleven bij het ongeval, dat plaatsvond op het kruispunt van de Sleeweg met de Buurstede. Beide auto’s raakten echter dusdanig beschadigd dat ze niet verder konden rijden.

Een bergingsdienst moest ter plaatse komen om de voertuigen mee te nemen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onoplettende bestuurder botst op lesauto in Oosterwolde | RijschoolPro
Onoplettende bestuurder botst op lesauto in Oosterwolde
ongeval

Onoplettende bestuurder botst op lesauto in Oosterwolde

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een onoplettende bestuurder heeft dinsdagmiddag een lesauto aangereden in het Friese Oosterwolde. De automobilist gaf aan niet bekend te zijn in de omgeving en de lesauto niet op tijd te hebben gezien.

Dat meldt Waldnet dinsdag. Zowel de bestuurder als de inzittenden van de lesauto zijn ongedeerd gebleven bij het ongeval, dat plaatsvond op het kruispunt van de Sleeweg met de Buurstede. Beide auto’s raakten echter dusdanig beschadigd dat ze niet verder konden rijden.

Een bergingsdienst moest ter plaatse komen om de voertuigen mee te nemen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.