[+ video] Leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen
backstage

VIDEO: leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen

Politierijinstructeur Mark Jansen helpt aspirant-politieagenten met een koel hoofd het drukke verkeer te trotseren Foto: Wiktor Bukowksi/ProMedia Studios

Kilometers te hard over de snelweg, door rood rijden en je met loeiende zwaailichten door het drukke verkeer heen manoeuvreren: leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen. Al zeventien jaar lang helpt Mark Jansen politieagenten in opleiding het hoofd koel te houden in de chaos van hun werk.

Vanaf de Generaal Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot, een van de grootste legerkazernes van Nederland, scheurt RijschoolPro met optische en geluidssignalen mee over de snelwegen van Brabant en Gelderland. Al coachend helpt politierijinstructeur Mark zijn student door het verkeer en brengt hij hem de kneepjes van dit spannende vak bij.

Hoe hij dat doet, zie je hier.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VIDEO: leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen | RijschoolPro
[+ video] Leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen
backstage

VIDEO: leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen

Politierijinstructeur Mark Jansen helpt aspirant-politieagenten met een koel hoofd het drukke verkeer te trotseren Foto: Wiktor Bukowksi/ProMedia Studios

Kilometers te hard over de snelweg, door rood rijden en je met loeiende zwaailichten door het drukke verkeer heen manoeuvreren: leren rijden binnen de politie, je moet het maar kunnen. Al zeventien jaar lang helpt Mark Jansen politieagenten in opleiding het hoofd koel te houden in de chaos van hun werk.

Vanaf de Generaal Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot, een van de grootste legerkazernes van Nederland, scheurt RijschoolPro met optische en geluidssignalen mee over de snelwegen van Brabant en Gelderland. Al coachend helpt politierijinstructeur Mark zijn student door het verkeer en brengt hij hem de kneepjes van dit spannende vak bij.

Hoe hij dat doet, zie je hier.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.