Bovag Rijscholen Congres

Leveranciers presenteren zich op de Bovag Bedrijvenmarkt

De Bedrijvenmarkt van het Bovag Rijscholen Congres in Ede was voor veel bedrijven in de rijschoolbranche een mooie kans om hun nieuwste producten te laten zien aan de rijschoolhouders. Zo ook voor de partners van VerkeersPro.nl.

ST Software, leverancier van rijsimulatoren, stond er met de rijsimulator Jentig 50. “Het is een prima moment voor rijschoolhouders om kennis te maken met een rijsimulator”, zegt directeur Wim van Winsum. “Ik merk dat er nog veel behoefte is aan informatie in de rijschoolbranche over het gebruik ervan.”

ST Software Rijsimulator

Dation, leverancier van producten en diensten voor de planning en administratie van verkeersscholen, liet de aanwezige rijschoolhouders uitgebreid kennis maken met hun systemen. “Een goed moment om de rijschoolbranche te laten zien dat hun rijschool echt veel efficiënter en gebruiksvriendelijker kan werken met onze software”, vertelt directeur Hans Schaap.

Dation

Scooterfabrikant Kymco had scooters met valbeugelsets en een motorscooters tentoon gesteld. “Wat me opvalt is dat maar weinig mensen ervan op de hoogte zijn dat ook bij de motor een automaatcode op het rijbewijs bestaat”, vertelt Kymco-importeur Hans Schreuder. “Sommige mensen willen geen motorrijbewijs halen omdat ze niet willen schakelen. Maar met zo’n motorscooter hoeft dat niet, dat is een automaat.”

Kymco

Partners Compact Opleidingen en Jongepier Opleidingen hebben alle rijinstructeurs volop geïnformeerd over het scala aan WRM-bijscholingscursussen, detachering van rijinstructeurs en de gevraagde eigenschappen en arbeidsvoorwaarden van een stagementor.

Compact

Jongepier

Bart Pals

Lees ook: Bovag Rijscholen Congres: positieve stemming na roerig jaar

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leveranciers presenteren zich op de Bovag Bedrijvenmarkt | RijschoolPro
Bovag Rijscholen Congres

Leveranciers presenteren zich op de Bovag Bedrijvenmarkt

De Bedrijvenmarkt van het Bovag Rijscholen Congres in Ede was voor veel bedrijven in de rijschoolbranche een mooie kans om hun nieuwste producten te laten zien aan de rijschoolhouders. Zo ook voor de partners van VerkeersPro.nl.

ST Software, leverancier van rijsimulatoren, stond er met de rijsimulator Jentig 50. “Het is een prima moment voor rijschoolhouders om kennis te maken met een rijsimulator”, zegt directeur Wim van Winsum. “Ik merk dat er nog veel behoefte is aan informatie in de rijschoolbranche over het gebruik ervan.”

ST Software Rijsimulator

Dation, leverancier van producten en diensten voor de planning en administratie van verkeersscholen, liet de aanwezige rijschoolhouders uitgebreid kennis maken met hun systemen. “Een goed moment om de rijschoolbranche te laten zien dat hun rijschool echt veel efficiënter en gebruiksvriendelijker kan werken met onze software”, vertelt directeur Hans Schaap.

Dation

Scooterfabrikant Kymco had scooters met valbeugelsets en een motorscooters tentoon gesteld. “Wat me opvalt is dat maar weinig mensen ervan op de hoogte zijn dat ook bij de motor een automaatcode op het rijbewijs bestaat”, vertelt Kymco-importeur Hans Schreuder. “Sommige mensen willen geen motorrijbewijs halen omdat ze niet willen schakelen. Maar met zo’n motorscooter hoeft dat niet, dat is een automaat.”

Kymco

Partners Compact Opleidingen en Jongepier Opleidingen hebben alle rijinstructeurs volop geïnformeerd over het scala aan WRM-bijscholingscursussen, detachering van rijinstructeurs en de gevraagde eigenschappen en arbeidsvoorwaarden van een stagementor.

Compact

Jongepier

Bart Pals

Lees ook: Bovag Rijscholen Congres: positieve stemming na roerig jaar

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.