Vanaf 17 juni: RijschoolProTV

Vakblad RijschoolPro begint op woensdag 17 juni met regelmatige nieuwsuitzendingen. Deze worden live uitgezonden via ons YouTube-kanaal, tussen 16.00 en 16.30 uur. 

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

In de eerste uitzending nemen we een kijkje bij rijschool 1-2-Ride in Groningen om te zien hoe rijlessen er in de anderhalvemetersamenleving aan toe gaan. In de studio gaan we in gesprek met de eigenaar van deze rijschool, Marcel Nieuwland. Hij zorgde er gedurende het lesverbod voor dat motorinstructeur niet langer werd gezien als contactberoep, waardoor de motorrijlessen al eerder dan 11 mei weer van start konden. Nieuwland werd hiervoor zowel verguisd als geprezen. Hij vertelt over dit proces en over hoe het nu gaat met de motorlessen.

Ook te gast is Dorien Hielkema van Verkeersschool Hielkema in Heereveen. Zij haalde op een hele andere manier de headlines in de coronatijd. Dorien ontwikkelde een verkeersspel. We praten met hierover met haar na, ook bespreken we hoe de herstart bij deze grote rijschool is verlopen.

Live

De uitzendingen vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van RijschoolPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.