Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening

Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening

Alexander en hartpatiënt Jos in gesprek in aflevering één Foto: CBR

Waar moet je op letten als jij of iemand in je omgeving te maken krijgt met een aandoening die je rijgeschiktheid beperkt? Dat is het centrale thema van de nieuwe campagne van het CBR. Aan de hand van een serie video’s en podcasts helpt de organisatie bestuurders met een aandoening op weg.

CBR-directeur Alexander Pechtold interviewt ervaringsdeskundigen over autorijden met een aandoening, welke invloed dit heeft op hun omgeving en welke rol het CBR hierin speelt. Het doel van de campagne ‘CBR autogesprek’ is bestuurders met een aandoening goed te informeren over de mogelijkheden én de regels bij het autorijden met een aandoening.

Serie

De campagne bestaat uit zes afleveringen. Aflevering één over hartaandoeningen is nu al te zien. In deze aflevering gaat Pechtold in gesprek met hartpatiënt Jos die sinds 2013 een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) heeft.

In mei volgt een aflevering over dementie, waarin Pechtold het gesprek aangaat met Monique. Haar man kreeg een aantal jaar geleden de diagnose Alzheimer. Hij mag nog steeds autorijden, en dat baart Monique soms wel eens zorgen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening”

Pieter van der Vinne|04.04.23|11:51

een enorm drama met pechthold. wanbeleid door een functie elders…ga examineren CBR!! schaam je.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening | RijschoolPro
Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening

Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening

Alexander en hartpatiënt Jos in gesprek in aflevering één Foto: CBR

Waar moet je op letten als jij of iemand in je omgeving te maken krijgt met een aandoening die je rijgeschiktheid beperkt? Dat is het centrale thema van de nieuwe campagne van het CBR. Aan de hand van een serie video’s en podcasts helpt de organisatie bestuurders met een aandoening op weg.

CBR-directeur Alexander Pechtold interviewt ervaringsdeskundigen over autorijden met een aandoening, welke invloed dit heeft op hun omgeving en welke rol het CBR hierin speelt. Het doel van de campagne ‘CBR autogesprek’ is bestuurders met een aandoening goed te informeren over de mogelijkheden én de regels bij het autorijden met een aandoening.

Serie

De campagne bestaat uit zes afleveringen. Aflevering één over hartaandoeningen is nu al te zien. In deze aflevering gaat Pechtold in gesprek met hartpatiënt Jos die sinds 2013 een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) heeft.

In mei volgt een aflevering over dementie, waarin Pechtold het gesprek aangaat met Monique. Haar man kreeg een aantal jaar geleden de diagnose Alzheimer. Hij mag nog steeds autorijden, en dat baart Monique soms wel eens zorgen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Nieuwe CBR-campagne: Pechtold in gesprek met bestuurders met een aandoening”

Pieter van der Vinne|04.04.23|11:51

een enorm drama met pechthold. wanbeleid door een functie elders…ga examineren CBR!! schaam je.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.