ANP

Files door spoedreparaties aan snelwegen

ANP

Het verkeer heeft zaterdag op diverse plaatsen last gehad van spoedreparaties aan de snelwegen die Rijkswaterstaat uitvoert vanwege schade door het winterweer. Dat heeft een woordvoerder laten weten.

Op de A2 bij Zaltbommel wordt in beide richtingen aan de weg gewerkt. Dat leidde rond het middaguur nog niet tot files. Op de A1 Apeldoorn-Hengelo werd een spoedreparatie uitgevoerd ter hoogte van Bathmen die op dat moment een file van vijf kilometer veroorzaakte. Op de A12 bij Maasbergen en de A2 bij Abcoude gold een snelheidsbeperking omdat Rijkswaterstaat daar de weg onderzoekt.

Hoe lang het werk gaat duren is niet bekend. Vrijdag veroorzaakten slechte plekken in het wegdek en reparaties ook al voor files. Rijkswaterstaat liet donderdag overigens weten dat de vorstschade meevalt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.