NK Veiligste Chauffeur 2023 gaat weer van start
wedstrijd

NK Veiligste Chauffeur gaat weer van start

Ambassadrice Hélène Hendriks Foto: TVM Verzekeringen

De zoektocht naar de Veiligste Vrachtwagenchauffeur van Nederland is maandag weer van start gegaan. Chauffeurs kunnen zich inschrijven en het op verschillende manieren tegen elkaar opnemen om uiteindelijk de eer en bokaal in de wacht te slepen.

De deelnemende chauffeurs beginnen hun strijd in een online fase waarin zij onder andere een aantal kennisvragen juist moeten beantwoorden. De beste veertig kwalificeren zich naar aanleiding daarvan voor de halve finales op vrijdag 8 en zaterdag 9 september, waar zij in de praktijk moeten laten zien wat zij waard zijn. Uiteindelijk zullen zestien chauffeurs zich voor de grote finale van de TVM Awards plaatsen op het TT circuit in Assen op zaterdag 30 september, dat door TV-persoonlijkheid Hélène Hendriks wordt gepresenteerd.

De winnaar van het NK Veiligste Chauffeur wint – naast de sportieve eer – de TVM Award. De gehele top zestien wint daarnaast een bezoek aan de Volvo-fabriek, het Volvo Trucks-democentrum en het Volvo Museum in het Zweedse Göteborg.

TVM Awards

De TVM Awards is een maatschappelijk initiatief van TVM Verzekeringen ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid met als doel meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag. Daarnaast wil TVM een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur en aan het imago van de sector logistiek en transport.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NK Veiligste Chauffeur gaat weer van start | RijschoolPro
NK Veiligste Chauffeur 2023 gaat weer van start
wedstrijd

NK Veiligste Chauffeur gaat weer van start

Ambassadrice Hélène Hendriks Foto: TVM Verzekeringen

De zoektocht naar de Veiligste Vrachtwagenchauffeur van Nederland is maandag weer van start gegaan. Chauffeurs kunnen zich inschrijven en het op verschillende manieren tegen elkaar opnemen om uiteindelijk de eer en bokaal in de wacht te slepen.

De deelnemende chauffeurs beginnen hun strijd in een online fase waarin zij onder andere een aantal kennisvragen juist moeten beantwoorden. De beste veertig kwalificeren zich naar aanleiding daarvan voor de halve finales op vrijdag 8 en zaterdag 9 september, waar zij in de praktijk moeten laten zien wat zij waard zijn. Uiteindelijk zullen zestien chauffeurs zich voor de grote finale van de TVM Awards plaatsen op het TT circuit in Assen op zaterdag 30 september, dat door TV-persoonlijkheid Hélène Hendriks wordt gepresenteerd.

De winnaar van het NK Veiligste Chauffeur wint – naast de sportieve eer – de TVM Award. De gehele top zestien wint daarnaast een bezoek aan de Volvo-fabriek, het Volvo Trucks-democentrum en het Volvo Museum in het Zweedse Göteborg.

TVM Awards

De TVM Awards is een maatschappelijk initiatief van TVM Verzekeringen ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid met als doel meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag. Daarnaast wil TVM een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur en aan het imago van de sector logistiek en transport.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.