Lesauto Testdag, 2013

Nog vier weken tot de Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs

Nog vier weken tot de derde editie van de Lesauto Testdag. Deze speciale en gezellige dag voor de rijschoolbranche is op 16 september 2014 in Maarssen. Naast het testen van diverse automodellen van maar liefst 12 verschillende automerken, kun je als rijinstructeur ook diverse workshops en de Rijschoolbeurs bezoeken.

Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Hieronder een overzicht van de Rijschoolbeurs-standhouders tijdens de Lesauto Testdag 2014 in alfabetische volgorde:

ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding is marktleider in Nederland. Met een landelijke dekking kunnen zij leerlingen in heel Nederland bereiken. Ze zijn op zoek naar nieuwe franchisenemers.

anwb.nl/franchisenemers

Autorijbewijs.nl

Op Autorijbewijs.nl kiezen leerlingen eenvoudig een goede rijschool met een goed pakket in hun eigen regio.

autorijbewijs.nl

Bever Autoaanpassingen

Bever autoaanpassingen heeft vestigingen in: Andelst, Bodegraven, Breda, Assen en Heerenveen.

beverautoaanpassingen.nl

Blaak Verzekeringen

Bij diverse rijschoolhouders uit verschillende kringen ontstond de behoefte aan een passend, niet standaardverzekeringsproduct. Door de samenwerking van Blaak Verzekeringen met het SRB is er een verzekeringscollectief ontwikkeld voor de rijscholen die zijn aangesloten bij de SRB. In het SRB-verzekeringscollectief profiteert u van extra collectiviteitkorting op de premie en verzekeringsvoorwaarden, welke specifiek zijn afgestemd op de rijschoolbranche.

blaakverzekeringen.nl

Black Horse - Adrenalizing Car Products

Black Horse is een Zwitserse onderneming opgezet door autoliefhebbers met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van autoverzorgingsproducten. Black Horse ontwikkelt en test haar producten in samenwerking met haar eigen raceteams in de Porsche Cup Italia met maar 1 missie: het ontwikkelen van kwalitatieve hoogwaardige universele autoverzorgingsproducten die snel, eenvoudig en efficiënt te gebruiken zijn voor alle oppervlakten en daardoor zorgen voor kostenbesparing bij de poetswerkzaamheden van professionele autobedrijven en zorgt voor hoogwaardige kwalitatieve bescherming van de auto.

blackhorse.nl

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

bovag.nl

Bovemij

Als dé verzekeraar binnen de mobiliteitsbranche en onderdeel van BOVAG kennen wij uw markt als geen ander. Wij hebben altijd de beste oplossingen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om verzekeringen, financieringen, fullservice mobiliteitsconcepten, juridische diensten of internetdiensten. Wij regelen het voor u. En dat al ruim 50 jaar!

bovemij.nl

Dation

Dation is de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Momenteel werken dagelijks ruim 450 rijscholen (gezamenlijk meer dan 1500 instructeurs en nog eens honderden administratief medewerkers) met de administratie software van Dation om hun dagelijks activiteiten te ondersteunen.

dation.nl

De Coninck Traffic Management

DCTM is een organisatie die zich al jarenlang bezighoudt met verkeersveiligheid in de breedste zin van het woord. Zij wil met producten, opleidingen, individuele begeleidingen en advies actief bijdragen aan een verkeersveiliger Nederland. In dit kader heeft DCTM de opleiding tot Rijinstructeur+ ontwikkeld. Om een hoge kwaliteit te garanderen werkt zij hierbij actief samen met BGL & partners en BOVAG rijscholen.

dctm.nl

FAM Verkeersscholen

De Federatie Autorijschool Management (FAM) is dé organisatie voor professionele rijscholen in Nederland. Een FAM-verkeersschool is altijd toonaangevend in haar regio. De FAM stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit in rij- en theorieopleidingen te garanderen en ondersteunt de aangesloten verkeersscholen bij het management, de lesmethodes, de presentatie en de bewaking van de kwaliteit van de medewerkers.

famverkeersscholen.nl

FAT Dual Control

F.A.T. dubbele bedieningen voor lesauto’s. Met 12 dealers in Nederland, dus altijd service in de buurt.

fat-dc.com

Flexpulse

Rijschoolsoftware Flexpulse PlanRijles: Uw administratie vanuit de auto. Plannen, registreren en factureren. Gratis en vrijblijvend 4 weken uitproberen! Flexpulse Automatisering is een dynamisch bedrijf en specialist op het gebied van automatisering en dan in het bijzonder in online agenda en boekhoudsystemen.

flexpulse.nl

Gerards Verhuur

Gerards Verhuur is uw partner voor de verhuur van voertuigen en motoren, uitsluitend bedoeld voor rijscholen en aanverwante bedrijven in de rijschoolbranche. De reden om gebruik te maken van vervangend of aanvullende lesvoertuigen kan erg divers zijn. Wij bieden u tegen scherpe tarieven een passende oplossing aan.

gerards-verhuur.nl

LBVI

De Landelijke Belangen Vereniging voor opleidingsInstituten (LBVI) heeft als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid door instructeursopleidingen te verzorgen die resulteren in kwalitatief goede en verantwoordelijke rijinstructeurs.

lbvi.nl

Lesautoverhuur

Lesautoverhuur biedt een groot scala aan diensten om uw mobiliteit als rijschoolhouder te waarborgen. Met de grootste zorg heeft Lesautoverhuur haar dienstenpakket samengesteld, waarbij kwaliteit en dienstverlening een leidende rol hebben. De basis hiervoor is een groot wagenpark van representatieve en jonge lesvoertuigen die op verhuurbasis worden aangeboden.

lesautoverhuur.nl

Oxxmirrors

Oxxmirrors.com is de online webshop voor Rijschool Nederland. Zowel grote als kleine rijscholen en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van rijschool-benodigdheden.

oxxmirrors.com/nl/

Peter Claassen

Peter Claassen is het adres voor inbouw van uw dubbele bediening. De Peheja-dubbele bediening is universeel en in ieder voertuig in te bouwen. Dat gebeurt met minimale schade, met name door het gebruik van flexibele kabels. De pedalen zijn uitneembaar, een gaspedaal is een optie.

peterclaassen.nl

Plan2Drive

Onze rijlesplanner is specifiek gericht op gebruiksgemak voor de rijschoolhouder en rijinstructeur. De rijlesplanner denkt mee tijdens het plannen van lessen, het bijhouden van voertuigkilometers, genereren van facturen en biedt mogelijkheden zoals het versturen van lesverzoeken door de leerling zelf.

plan2drive.nl

PlanGo

Gratis rijschoolsoftware voor je eerste 25 leerlingen: PlanGo rijschoolsoftware is gemaakt door en voor rijschoolhouders. Vele praktische functies in de lesplanning, leerlingenadministratie, facturatie en betalingen zorgen ervoor dat je sneller kunt werken. Met de app voor instructeurs heb je je agenda, leerling gegevens en digitale leskaart altijd bij de hand. De leerlingen kunnen met een gratis app lesafspraken maken, zien wanneer ze rijles hebben en de digitale leskaart volgen.

rijschoolsoftware.nl

Premiums.mobi

Premiums is een online mediabedrijf en partner van bijna 2000 ondernemers waarvan ruim 500 rijschoolhouders. Premiums maakt websites voor rijscholen en maakt websites vindbaar op internet. Premiums levert websites waarmee leerlingen gemakkelijk informatie over de rijschool kunnen vinden vanaf de PC, tablet of smartphone. Premiums maakt uw rijschool ook beter vindbaar in Google en brengt uw rijschool in contact met nieuwe leerlingen.

premiums.mobi

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites in de mobiliteitssector, zoals VerkeersPro.nl, TaxiPro.nl, TankPro.nl, SpoorPro.nl, OVpro.nl en BandenPro.nl.

promediagroup.nl

Rijschoolservice BV

Al jarenlang is Rijschoolservice een betrouwbare leverancier van verkeersleer- en hulpmiddelen die u als rijschoolhouder nodig heeft om professioneel les te kunnen geven. Rijschoolservice levert leermiddelen van Uitgeverij Smit, Edudrive en Den Boer.

rijschoolservice.nl

TeamAlert

Sitchting TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jonderen, die zich zich 2000 inzet om het aantal jonge verkeersslachtoffers terug te dringen. Het verkeer is namelijk nog altijd een van de belangrijskte doodsoorzaken onder jongeren in Nederland. TeamAlert organiseert diverse educatieve projecten en voorlichtingscampagnes. Door jongeren op originele, humoristische, overtuigende en soms iets brutale manier te benaderen, probeert TeamAlert bewustwording te creëren rondom hun eigen verantwoordelijkheid in het verkeer.

teamalert.nl

SRB

De Stichting Rijschool Belang (SRB) koopt collectief producten en diensten in voor de aangesloten rijschoolhouders. Door deze gezamenlijke inkoop behalen zij voor de deelnemende rijschoolhouders aanzienlijke voordelen. Ruim 1100 rijscholen zijn aangesloten bij de SRB. De interesse en toewijding van de leveranciers groeit nog iedere dag. Op diverse vlakken bieden zij aantrekkelijke kortingen, voorwaarden en diensten.

rijschoolbelang.nl/index.php/home-srb

Verjo

Verjo is dé uitgever voor leermiddelen op gebied van verkeer en vervoer. Verjo streeft ernaar de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en begrijpbaar te maken. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Verjo veel kennis in huis op het gebied van verkeer en vervoer. Deze kennis delen wij graag met u, zodat de leerling slaagt en een bekwaam weggebruiker wordt en blijft!

verjo.nl

Met ruim 800 bezoekers, 14 verschillende automerken en meer dan 70 testauto’s van 30 verschillende modellen was de Lesauto Testdag 2013 een groot succes. En dit jaar is het programma nóg beter!

Schrijf je nu in via: www.verkeerspro.nl/lesautotestdag-2014/registratie/

Alvast bedankt voor je komst.

Het team van VerkeersPro.nl

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.