Brammo op de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesmotor Testdag in Lelystad konden naast de reguliere motormodellen ook elektrische motorden worden getest. Met de milieuvriendelijke en geluidsarme Empulse R konden motorinstructeurs de hele dag testritten maken op het Politie Circuit. Dat de aanwezigen interesse hadden in de alternatieve vorm van motorrijden bleek wel uit het feit dat ze meegenomen modellen amper stil stonden.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brammo op de Lesmotor Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Brammo op de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesmotor Testdag in Lelystad konden naast de reguliere motormodellen ook elektrische motorden worden getest. Met de milieuvriendelijke en geluidsarme Empulse R konden motorinstructeurs de hele dag testritten maken op het Politie Circuit. Dat de aanwezigen interesse hadden in de alternatieve vorm van motorrijden bleek wel uit het feit dat ze meegenomen modellen amper stil stonden.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.