Rijschoolbeurs van de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Diverse toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche namen als standhouder deel aan de Rijschoolbeurs van de Lesmotor Testdag. Op de beurs, die op zondag 13 april parallel aan de testdag werd gehouden, waren Bovemij, Dation, Gerards Verhuur, Jongepier Mobility Masters, Motor-video, TomTom en Verjo aanwezig.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschoolbeurs van de Lesmotor Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Rijschoolbeurs van de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Diverse toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche namen als standhouder deel aan de Rijschoolbeurs van de Lesmotor Testdag. Op de beurs, die op zondag 13 april parallel aan de testdag werd gehouden, waren Bovemij, Dation, Gerards Verhuur, Jongepier Mobility Masters, Motor-video, TomTom en Verjo aanwezig.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.